Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

Πρώην Τούρκος Υπουργός του Αττίλα αποκαλύπτει τη σιωνιστική σκευωρία εναντίον της Κύπρου : "Ο Νίξον ανατράπηκε από τους Εβραίους για να μπορέσουμε να εισβάλουμε στην Κύπρο"

Σε δηλώσεις του σε τουρκικό κανάλι ο πρώην Υπουργός Υγείας, Χαλίλ Σιβγκίν, και δεξί χέρι του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις όσον αφορά το Κυπριακό αλλά και τις Τουρκο-ισραηλινές σχέσεις.

Δεν ήταν κάτι καινούργιο, σίγουρα, αλλά ούτε κάτι που δεν υποπτευόμασταν, όσοι από εμάς τουλάχιστον προσεγγίζουμε την ιστορία με μια αναθεωρητική ματιά. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις τους Τούρκου πρώην Υπουργού έρχονται σαν απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν ονειρώξεις για στρατηγικό άξονα συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά για τον ρολό των Εβραίων στην συνωμοσία της Κύπρου είχε γράψει και ο επίσης Εβραίος συγγραφέας Άρνολντ Σέρμαν: «Η εισβολή στην Κύπρο δεν προκλήθηκε με κανένα τρόπο από ένα....
πραξικόπημα για την Ένωση του νησιού με την Ελλάδα, αλλά ήταν αποτέλεσμα της ιδιοτροπίας του Χένρι Κίσιντζερ που κινητοποίησε ακόμα και ισραηλινά κατασκοπευτικά πλοία εναντίον των Ελληνοκυπρίων».

Ακολουθούν αυτούσιες οι δηλώσεις του Χαλίλ Σιβγκίν:

"Το σκάνδαλο Watergate προέκυψε εξαιτίας αυτής της σκληρής στάσης του Νίξον. Εμείς, για να μπορέσουμε να επέμβουμε στην Κύπρο, χρειαζόταν η έγκριση των ΗΠΑ. Αλλά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Νίξον δεν θα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο τρίτος τη τάξει ήταν τότε ΥΠΕΞ ήταν ο Κίσινγκερ. Ο Νίξον έχασε τη θέση του, αλλά ο Κίσινγκερ παρέμεινε στη θέση του και είναι εκείνος που μας έδωσε τη δυνατότητα για να επέμβουμε στην Κύπρο. Δηλαδή, οι δυνάμεις, που έριξαν από τη θέση τους το Νίξον και το δεύτερο τη τάξει, κράτησαν στη θέση του τον εβραϊκής καταγωγής Κίσινγκερ για να καταφέρουμε να επέμβουμε στην Κύπρο"

 "Η Κύπρος για τους Εβραίους είναι πολύ σημαντική. Εάν η Κύπρος βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας, τότε οι ορθόδοξοι δεν θα έχουν καλές σχέσεις με το Ισραήλ. Οι πολιτικές Ελλάδας και Ισραήλ είναι αντίθετες μεταξύ τους. Εμείς ως Τούρκοι δεν έχουμε κάποια εχθρότητα με τους Εβραίους. Με αυτή την επιχείρηση δεν θα επιτρεπόταν να περάσει η Κύπρος στα χέρια της Ελλάδας. Σε περίπτωση που περνούσε στα χέρια της Ελλάδας τότε θα δημιουργείτο κίνδυνος για το Ισραήλ. Αυτοί ήταν οι υπολογισμοί που έγιναν. Τουλάχιστον, η Κύπρος θα χωριζόταν στα δύο. Εμείς θα βρισκόμασταν σε διαμάχη με την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν θα αποτελούσε απειλή για το Ισραήλ"

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών