Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2014

Διαπλοκή χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά με την αριστερά: Η ανακρίτρια είναι αριστερή και διορισμένη από την κυβέρνηση, ενώ ο άντρας της είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το σκυλολόι του κλεπτοκρατικού τόξου εναντίον της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δικαστικοί απ' τον χώρο της αριστεράς που εργάζονται για την μνημονιακή κυβέρνηση καταδικάζουν εθνικιστές βουλευτές χωρίς καμιά απόδειξη!

Διαβάζουμε στο αριστερίστικο site www.aixmi.gr σε άρθρο με τίτλο "Βρίζουν θεούς και δαίμονες οι Χρυσαυγίτες"  :

".. ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες."

Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι...
μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ στην Πρέβεζα.... Αδελφός του είναι ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Μιλτιάδης Κλάπας, που πολιτικά κινείται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ."



ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ newstime  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΉΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΟΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ Ι. ΚΛΑΠΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ 57η ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ 500ων ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!!!



πηγή

2 σχόλια:

  1. η εαμοβουλγαρικη αριστερα ειναι η απολυτη κυριαρχος στην ελλαδα απο το 74 μεχι σημερα και εβαλε τα καραμαλοτουβλα της ξεφτιλονουδουλας και το σκυλακι της το σαμαρα να βγαλει εκτος νομου τη χα και μετα τι λετε να γινει?????
    θα βγαλουν εκτος νομου και την ξεφτιλονουδουλα!!!!!!!!!
    και εντος 10ετιας η εαμοβουλγαρικη καπιταλιστικη αριστερα θα βγαλει εκτος νομου καθε τι ΜΗ αριστερο ΜΗ διεθνιστικο και ελληνικο!!!!
    εδω ειμαστε θα το δειτε....

    ετσι πρεπει να θετουμε το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα..... κλαπα-τσίμπαλα της Δημαρ του (φερέφωνου του ΚΙΣ) Κουβέλη ως απευθείας προαχθείσες στην ανώτατη δικαιοσύνη επί συγκυβέρνησης έχουν πιάσει "δουλειά" ! Εξοντώνουν με συνοπτικές διαδικασίες προφυλακίσεων εκτάκτων στρατοδικείων έναν-έναν τους πιο μισητούς στον.... "περιούσιο ,λαό" έλληνες!
    "Μπράβο" ρε "πατριώτη" Σαμαρά, όλα τα παρέδωσες στους νεοταξίτες αριστερούς προς εξυπηρέτηση του μνημονιακού δωσιλογισμού σου. Να σε "χαίρωνται" οι " απόστρατοι "πατριώτες", οι γεροντογραικύλοι και οι μπουζουκοκέφαλοι με το πολιτικό αλτσχάίμερ που απόμειναν να ψηφίζουν ακόμη τη Νέα Δουλοκρατία σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών