Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2014

Defencenet.gr : "Η ΝΔ φοβάται πανωλεθρία τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν θα κατεβάσει υποψήφιους με κομματικό χρίσμα"


Ευρισκόμενη ενώπιον της μεγαλύτερης ήττας της ιστορία της στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, ακόμα μεγαλύτερης και από αυτής του Μαΐου του 2012 που εν πάση περιπτώσει παρά το 18,9% είχε έρθει πρώτο κόμμα, η ηγεσία της ΝΔ θα αποφύγει να δώσει χρίσματα στις διοικητικές και αυτοδιοικητιές εκλογές ακολουθώντας την πολιτική της στρουθοκαμήλου. 

Έτσι λιποτακτεί οπότε ότα χασει θα έχει την δικαιολογία ότι "Δεν δώσαμε μάχη, άρα δεν χάσαμε"!

Εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λαϊκό Σύνδεσμο που φέρονται αποφασισμένοι να....
πάνε σε καθαρά πολιτικές υποψηφιότητες, η ΝΔ πετάει την μπάλα στην εξέδρα και δηλώνει ότι “θα κινηθεί αντισυμβατικά και αντισυστημικά” και θα αποφύγει τις σκληρές κομματικές υποψηφιότητες εν ενεργεία βουλευτών και υπουργών.
Σε ότι αφορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο ή όποιο άλλο πολιτικό φορέα διαδεχθεί το διωκόμενο εθνικιστικό κόμμα αν απαγορευθεί με τις συνήθεις δικαστικές "δημοκρατικές διαδικασίες" το μέχρι στιγμής κομματικό σχήμα, ετοιμάζουν εκπλήξιες στις δεύτερες Κυριακές.
Στόχος τους παντού να ηττηθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οπότε δεν αποκλείεται στους δήμους και στις Περιφέρειες που δεν καταφέρουν να  μπουν οι υποψήφιοι του κόμματος στην δεύτερη Κυριακή να υπάρξουν "στοχευμένες" αποχές ή και υπερψήφιση του υποψηφίου των αντιπάλων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
Για το ΠΑΣΟΚ δεν συζητάμε. Κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ σε σοβαρούς δήμους, φοβούμενοι την γενική καταγραυγή.
Έτσι η ΝΔ θα αποφύγει να δώσει χρίσματα, θα αφήσει τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων να ανακοινώσουν μόνοι τους τις υποψηφιότητες και στην πορεία θα καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν.
Πάντως υπάρχουν κάποια πρώτα ονόματα "ανεξάρτητων" υποστηριζόμενων από τη ΝΔ υποψηφίων για τις Περιφέρειες :
Ετσι θα υποστηρίξει
- Στην Ανατολική Μακεδονία τον Γιώργο Παυλίδη
- στην Κεντρική Μακεδονία τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα
- στη Δυτική Μακεδονία τον κ. Γιώργο Δακή
- Στη Θεσσαλία τον πρώην βουλευτή και καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Κώστα Αγοραστό
- Στην Ήπειρο τον κ. Αλέκο Καχριμάνη
- Στα Ιόνια τον παλαιό βουλευτή κ. Σπύρο Σπύρου
- Στην Στερεά Ελλάδα τον κ. Κώστα Μπακογιάννη
- Στο Βόρειο Αιγάιο την κα Χριστιάνα Καλογήρου
- Στην Κρήτη τον Σεραφείμ Τσόκα νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης
- Στη Δυτική Ελλάδα τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου
Τα δύσκολα βέβαια για τη ΝΔ είναι στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας όπου εκ των πραγμάτων η μάχη θα είναι πολιτική και υπάρχουν ήδη συγκρούσεις. Για παράδειγμα στην Αθήνα ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης έχει δηλώσει ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι υποψήφιος, σε μια προσπάθεια να κόψει χήφους από τον Λαϊκό Σύνδεσμο οι οποίοι στην δεύτερο γύρο θα πέσουν υπέρ ΝΔ είτε με αντιπάλο τον Η.κασιδιάρη του Λαϊκού Συνδέσμου, είτε τον όποιο υποψήφιο επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν βέβαια καταφέρουν να μπουν είτε ο Νικήτας Κακλαμάνης είτε ο επίσημος υποψψήφιος στον β' γύρο κάτι που δεν είναι βέβαιο.
Στην περιφέρεια Αττικής πάλι δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι στην συμπαθη και με συνεπή πολιτική σταδιοδρομία, Σοφία Σακοράφ που θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η ΝΔ μετρά το κόστος από την στήριξη  στον Γιάννη Σγουρό.
Ενώ έτσι δείχνει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα ή να έχει μικρότερο κόστος, από την άλλη λένε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να μην κατεβάσει υποψήφιότητα στην πρώτη περιφέρεια της χώρας σηματοδοτώντας μια τεράστια πολιτική ήττα πριν καν ανοίξουν οι κάλπες.
Δυσκολίες έχει και η Πελοπόννησος, αφού ο Πέτρος Τατούλης θα είναι υποψήφιος.
Αλλά ούτε και στη Μακεδονία τα πράγματα είναι απλά για τη ΝΔ. Στην Θεσσαλονίκη υποψήφιοι στον β΄γύρο θα είναι μάλλον ο Γιάννης Μπουτάρης δείχνει ότι δεν χάνει, ενώ ο κ. Σταύρος Καλαφάτης που έχει πιθανότητες για μία καλή πορεία δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται.
Στην περιφέρεια, παρά τον ελιγμό που έκανε την 28η Οκτωβρίου ο κ. Τζιτζικώστας, για να προσεγγίσει τους Χρυσαυγίτες ψηφοφόρους, οι μετρήσεις δείχνουν ότι δύσκολα θα κερδίσει απέναντι σε μία υποψηφιότητα όπως του κ. Μάρκου Μπόλαρη, αν κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Απροσδιόριστος παράγοντας είναι εκεί ο πρώην νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος διατηρεί ισχυρή εκλογική δύναμη.
Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης επιβεβαιώνει ότι η οικογενειοκρατία ζει και νασιλεύει και το ερώτημα είναι οι ψηφοφόροι της Στερεάς είναι ευχαριστημένοι από αυτό.  Εδώ έχει ανακοινώσει ότι θα κατέβει και ο έτερος προερχόμενος από τη ΝΔ κ. Θανάσης Γιαννόπουλος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Που να κατεβάσει υποψήφιο η Νου-Δούλα των μεγάλων συμφερόντων!! Θα ξεφτυλιστεί ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με τους ΑΛΗΤΕΣ τους ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ διεφαρμένους δικαστικούς.. Ο Μιχελάκης παίρνει καθημερινά τηλέφωνο σε εισαγγελεις στον Άρειο Πάγο και ψάχνουν τρόπους να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ο Κασιδιάρης.. Αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να πάει κόντρα στο Δήμο Αθηναίων.. Στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης τους έχει παραμυθιάσει πως θα πάει πρώτος στην 2η Κυριακή αλλά οι Νου-Δούλοι φοβούνται να τον στηρίξουν ανοιχτά.. Τα πασοκάκι έχει αρχίσει να ρίχνει γέφυρες σε.. ρημαγμένους και φυγάδες του Κα-ϊ-μμένου μπας και κατεβάσουν κάτι κοινό σε Δημιτικές και Ευρωεκλογές για να μην πάνε ΑΠΑΤΟΙ!! Αλήθεια, αυτή η ΘΕΟΧΑΖΗ η Λεπέν που έβγαινε και έλεγε ΜΑΛΑΚΙΕΣ (προφανώς επειδή έτσι της είπανε και η ίδια δεν έψαξε και δεν ρώτησε) μήπως έχει μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και τι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ κάνουν όλοι αυτοί που πιθανόν αύριο - μεθαύριο θα μιλάνε μαζί της σε επίπεδο ηγετών κρατών (;;) Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξέρει πως η χώρα που έχει αυτή τη στιγμή την προεδρία (τρομάρα της) ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Πολιτικούς κρατούμενους;; Ήδη τα παπαγαλάκια του συστήματος σε διάφορα site γράφουν σήμερα πως και να βγάλουν στην παρανομία τη Χρυσή Αυγή, πάλι θα πάθουν ΒΑΤΕΡΛΟ στις εκλογές.. Εκτός εάν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ νωρίτερα από όσο είχαν υπολογίσει τον Ξηρό (!!!) Για τέτοια κατάντια μιλάμε.. Κι αυτά όλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών