Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014

Washigton Post: "Το κατεστραμμένο ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει ούτε έναν ευρωβουλευτή"...


Washington Post: «Το ταλαίπωρο ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει ευρωβουλευτές»
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να σε "καρφώνουν " μέχρι και οι.... "εντολοδόχοι" σου καταλαβαίνετε τα πραγματικά ποσοστά του βοθροΠΑΣΟΚ!

Νέο δημοσίευμα – κόλαφος για το θλιβερό απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την φορά από την Washington Post, η οποία επισημαίνει ότι το άλλοτε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις ευρωεκλογές με άλλο όνομα υπό την επωνυμία «Προοδευτικοί Δημοκράτες» μαζί με την «Κίνηση των 58». Αυτό γίνεται καθώς από μόνο του θεωρεί ότι δεν μπορεί να πιάσει το επιτρεπτό όριο για να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Σχολιάζοντας, στην συνέχεια, τα αίτια της πτώσης του ΠΑΣΟΚ η εφημερίδα αναφέρεται στα....
κύρια αίτια, τα οποία ήταν η σοβαρή οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που επέβαλλε στον Ελληνικό Λαό. Γράφει, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι «Η υποστήριξη για το ΠΑΣΟΚ, έπεσε κάτω από το 5% σε δημοσκοπήσεις του Δεκεμβρίου, μετά το σχεδόν 44% που πήρε στην τεράστια εκλογική νίκη του 2009». Τουτέστιν, η καθίζηση του ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Με συμμαχίες «μαϊμού» προσπαθεί να κάνει πολιτικούς ελιγμούς, ελπίζοντας να ξεγελάσει κανέναν αφελή ο οποίος θα ψηφίσει τελικά αυτό το ημιθανές κομματικό έκτρωμα. Και όμως, αυτό το ξοφλημένο (από)κομμα, αυτός ο σχηματισμός που κατέστρεψε την Χώρα και έκλινε σε όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, λαμόγιο, εξακολουθεί να χειρίζεται τις τύχες της Ελλάδος χάρις στον ανεκδιήγητο Σαμαρά, ο οποίος χρειάζεται έναν «εταίρο πλήρους ευθύνης», όπως χαρακτηρίζει τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο, για να συνεχίζουν μαζί να ξεπουλούν την Πατρίδα και τον Λαό, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων.
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα υφίσταται ουσιαστικά μετά τον Μάιο. Οι εναπομείναντες , όμως, «πρασινοφρουροί», παρά την Λαϊκή αγανάκτηση εναντίον τους, συνεχίζουν να προκαλούν με την στάση και το αλαζονικό ύφος που τους διακατέχει, μη διαισθανόμενοι την ανυπαρξία τους ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά. Ένα ανύπαρκτο, απ΄όλες τις απόψεις, κομματίδιο, το οποίο είναι ζήτημα αυτή την στιγμή να διαθέτει το 1/5 της εκλογικής επιρροής που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και όμως αυτοί οι δακτυλοδεικτούμενοι απ΄όλους τους Έλληνες τύποι έχουν το θράσος να συμμετέχουν στην σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος ενός Λαοφιλούς Νόμιμου και Έντιμου Πολιτικού Κόμματος που το μόνο του «έγκλημα» είναι ότι δεν θέλησε να «αφομοιωθεί» στην συστημική χοάνη και να αντιγράψει τις «αρετές» του ΠΑΣΟΚ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών