Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι ”εγκέφαλοι” που νομίζουν ότι με τις πλαστές δημοσκοπήσεις θα πείσουν τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα της Αθήνας που βιώνουμε την πολυπολιτισμικότητα σε όλο της το μεγαλείο (κλοπές, φόνοι, ναρκωτικά, πορνεία) να ψηφίσει τους υπεύθυνους της διαφθοράς και της δυστυχίας μας.
  Βρε Δήμαρχε έναν δρόμο και κάτι πλακάκια ξήλωσαν πριν ένα μήνα και έχουν σπάσει τα αυτοκίνητά τους οι κάτοικοι. Γιατί δεν έκλεισες τις λακκούβες, αλλά τις άφησες ανοιχτές; ΠΟΥ; ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ… ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ!!!

 
Γιατί να ψηφίσουμε τον αποτυχημένο Δήμαρχο των αφρικανών και των gay ή τον επίσης αποτυχημένο Κακλαμάνη που επί θητείας του δεν τολμούσαμε να βγούμε από το κτίριο που δουλεύαμε στο κέντρο; Παζάρι ναρκωτικών δίπλα στην αστυνομία υπήρχε στην Ομόνοια και κλοπές γίνονταν κάθε λεπτό!

Όσο για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αυτός πριν μερικά χρόνια δήλωνε στην τηλεόραση του μέγκα υπερήφανο.....
πατρινόπουλο και καρναβαλιστής. Τι δουλειά έχει στην Αθήνα;

  Έχει περπατήσει στην πόλη μας; Την ξέρει; Έχει πάει στην Κυψέλη, στην Πλατεία Βάθης, στο Μεταξουργείο, στην Πλατεία Βικτωρίας, ακόμη και κοντά στη ΓΑΔΑ, όπου στα παρακείμενα διαμερίσματα γίνονται ληστείες;
  Μακάρι να υπήρχε ένας αντίπαλος για τον Ηλία Κασιδιάρη που θα είχε κάτι να πει και κάτι να προσπαθήσει να κάνει! Δυστυχώς τα πολιτικά κόμματα έχουν στελέχη με πολύ χαμηλό βεληνεκές. Ανίκανους, ανεπάγγελτους και χωρίς πρόσβαση στην κοινωνία. Πως θα τους ψηφίσει ο λαός;  
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

1 σχόλιο:

  1. Έχουν μια ελπίδα να κρατήσει το "μαρτύριό τους" ως την πρώτη Κυριακή.. Να τον βάλουν φυλακή και να βγει Δήμαρχος με την πρώτη!!! Αλλιώς ας τον αφήσουν ελεύθερο να τους πάει στο "μαρτύριο της σταγόνας" ως τη 2η Κυριακή.. Με ποιόν αντίπαλο;; Μακάρι να είναι ο Συριζαίος στην 2η Κυριακή.. ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΝΕ οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ της Νου-Δούλας όταν θα δώσουν γραμμή στο.. 10% της ψωφο-ΠΑΣΟΚΟ-δεξιάς να ψηφίσουν τον Συριζαίο.. Ε, ρε ΓΛΕΝΤΙΑ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών