Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Νέα βόμβα Βούτση: Συνταγματική εκτροπή οι μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής - Και κλάμα ο Πρετεντέρης στο MEGA! ΒΙΝΤΕΟ

Σύσσωμο το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου, συνεπικουρούμενο από τα παπαγαλάκια των "νταβατζήδων" επιτίθεται στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα, Νίκο Βούτση επειδή είπε την αλήθεια.

Την σκυτάλη της επίθεσης απέναντι στον Βούτση πήρε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης δήλωσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ώστε να την θέσει εκτός νόμου". Απευθυνόμενος μάλιστα στον Νίκο Βούτση ζήτησε εξηγήσεις: "Θα παρακαλούσα να μας πείτε αν εσείς κλείνετε το μάτι στην ακροδεξιά και να υπάρξει διευκρίνιση για την τοποθέτησή σας στην Ολομέλεια περί πολιτικής δίωξης και μεθόδευσης της κυβέρνησης να τεθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα όμως επανέλαβε την θέση του τονίζοντας: "Δεν είπα για τη δικαιοσύνη που σεβόμαστε, αλλά ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες παίζεται και αυτό το σενάριο, ενώ το Σύνταγμα μας το απαγορεύει. Εμείς έχουμε πει ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί προ του νόμου και όχι εκτός νόμου. Θέλουν την πολιτική πελατεία της Χρυσής Αυγής χωρίς την Χρυσή Αυγή". Κατέληξε μάλιστα πως οι άνθρωποι πρέπει να διώκονται για τις πράξεις τους και όχι για τις Ιδέες τους!

Χολή έσταξε και το κανάλι του Μπόμπολα, με τον Πρετεντέρη να χαλιέται αφάνταστα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA...





Μετά την διαφοροποίηση Γλέζου, λοιπόν που μίλησε για πολιτικές διώξεις και μεθοδεύσεις και ο Νίκος Βούτσης παραδέχεται το αυταπόδεικτο, πως η χούντα Σαμαρά προωθεί Συνταγματική εκτροπή με την δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αποσκοπώντας (μάταια βέβαια) στο να υφαρπάξει τις ψήφους.

O Ελληνικός λαός όμως έχει αφυπνιστεί και ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών