Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Εβραίος;! ακόμη ένας σύμβουλος του Πρωθυπουργού που χρυσοπληρώνουμε... για να μας πει πώς θα πουλήσουμε τον ορυκτό μας πλούτο!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σταχυολογώντας ελάχιστα το παρελθόν του συμβούλου του Σαμαρά (από το 2013 - εδώ - όντως μέχρι το 2010 αποτελούσε συνεργάτη της Guardian. Μετά μετακόμισε ως σύμβουλος στη Μέκκα του Μασωνισμού - Βρυξέλλες - ενώ πριν είχε βρει καταφύγιο στους σοσιαλιστές της Βρετανίας (που φυσικά έχουν πρόεδρο "περιούσιου") . Στα συν του συγκαταλέγεται ότι από ότι φαίνεται είναι και ... "περιούσιος"!

Καταγγελία αναγνώστη:

“Ανακάλυψα στο διαδίκτυο με ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης και οργής την απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προσλάβει ως σύμβουλο στο Μαξίμου ( http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%94%CE%A3%CE%98%CE%A9%CE%A0-%CE%953%CE%99) με μηνιαία αμοιβή 2500 ευρώ περίπου ( http://avriani.makedonias.gr/wp-content/uploads/2014/02/simvoulos-samara-page-001.jpg) τον Βρετανό Andrew Benjamin Fox (photo) ,  συνεργάτη του Guardian και σύμβουλο του Αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής ομάδας του Ευρωπαικού κοινοβουλίου για θέματα οικονομικής και νομισματικής πολιτικής (http://www.theguardian.com/profile/benjamin-fox) ως ειδικού σε θέματα ενέργειας…
fox


Δείτε τα έγγραφα:

eggrafa1 eggrafa2 eggrafa3 eggrafa4

Και αναρωτιέμαι εγώ ο απλός πολίτης… με την ανεργία των νέων στην Ελλάδα να έχει κτυπήσει κόκκινο χάθηκε να βρεί ο Σαμαράς έναν νέο Έλληνα επιστήμονα με ειδίκευση σε θέματα ενέργειας να τον προσλάβει στο Μαξίμου;”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών