Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Συνέντευξη - φωτιά του Ηλία Παναγιώταρου: "Θα δώσουμε και τη ζωή μας για την Ελευθερία της πατρίδας...Στις εκλογές που έρχονται θα νικήσουμε γιατί ο λαός είναι μαζί μας"

1

Ολόκληρη η συνέντευξη του συναγωνιστή και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής  Ηλία Παναγιώταρου στην εφημερίδα “Ακρόπολις”
 
 Ηλία Παναγιώταρε, υποψήφιος για την Περιφέρεια της Αττικής. “Μέλος εγκληματικής οργάνωσης” σύμφωνα με το …”κατηγορητήριο”. Σχεδόν “υπόδικος” και με το ένα πόδι προφυλακισμένος. Τι θα γίνει με σας;
Κατ΄αρχήν ποιος αποκαλεί  “Εγκληματική Οργάνωση”  την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” της Κλάπα και σία με τον ΔΗΜΑΡ-ίτη σύζυγο, που σε.....ανοιχτή γραμμή” με τον υπ. Δικαιοσύνης Αθανασίου, προέβη σε σωρεία παρανομιών και παρατυπιών κατά την ανακριτική διαδικασία και παραβίασε  ΌΛΑ τα θεμελιώδη δικαιώματα,  όλων όσων απολογήθηκαν στο γραφείο της;
Ή το περίφημο “αδέκαστο δικαστικό σύστημα” Βουρλιώτη – Γκουτζαμάνη”, όπου όπως αποδείχθηκε στην πορεία, όταν απολογούνταν ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, έπαιρναν “γραμμή” από τον Σαμαρά, ο οποίος έπαιρνε “γραμμή” από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Ντέιβιντ Χάρις.
Σε ποιά χώρα μωρέ γίνονται αυτά; Ποιά “Δημοκρατία”; Ποιος “Νομικός Πολιτισμός”;
Σε ποια χώρα της Ευρώπης οι δικαστικοί, δικάζουν ανάλογα με τα πολιτικά συμφέροντα του συζύγου τους, ή του συγχωριανού τους; Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά. Και σιωπά, Δικηγορικός Σύλλογος και άλλες Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων!
Αλλά επειδή εδώ είναι Ελλάδα, Γη του Φωτός, τέτοια σκοτεινά σχέδια δεν κρατάνε. Οι Έλληνες πλέον ξέρουν. Οι κλέφτες του πλούτου του Ελληνικού λαού, εκείνοι που τον καταδίκασαν άνεργο, σε λίγο θα του πάρουν ΚΑΙ το σπίτι, εκείνοι που έφαγαν τις μίζες και άφησαν τα χρέη για τους Έλληνες, εκείνοι που τον εξαπάτησαν τάζοντας του, ΟΛΟΙ εκείνοι που επί 40 χρόνια έθαψαν την Ελλάδα, θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή. Γιατί καταγγέλλουμε και ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε! Υψώνουμε την φωνή και την σημαία της Πατρίδας και νοιαζόμαστε  για τον Έλληνα. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Να τι θα γίνει! Κάποια στιγμή θα σταματήσει η πολιτική μας ομηρία, κι εμένα και του Κασιδιάρη και του Μίχου, θα μας προφυλακίσουν δίπλα στους άλλους τιμημένους συναγωνιστές μας και στον Αρχηγό μας. Θα γίνουν οι εκλογές, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, και θα έχει γίνει ένα ακόμη παράδοξο στην ιστορία αυτού του τόπου. Φυλακισμένοι υποψήφιοι, θα γίνουν Δήμαρχοι και περιφερειάρχες, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!
-  Πιστεύετε πως υπάρχει πολιτική πτυχή στην υπόθεση κατά της Χρυσής Αυγής;
ΒΕΒΑΙΩΣ! Από όσα σας προανέφερα, οι του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου», (ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και μετά και οι άλλοι) χειραγωγούν την δικαιοσύνη εναντίον του κόμματος μας,επιβεβαιώνοντας τον πολιτικό χαρακτήρα της υποθέσεως, επιδιώκοντας την ποινική μας δίωξη,ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ, επιδιώκοντας ακόμη, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, (τυχαία έχουν απελευθερωθεί όσοι τρομοκράτες είχαν στοχοποιήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;) στηριζόμενοι σε πολιτικά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες, απλά και μόνο για να κερδηθεί, λίγος ακόμη χρόνος στην εξουσία.
-  Περιφέρεια της Αττικής. Τι σας έκανε να θέλετε να εγκαταλείψετε την σιγουριά της Βουλής, έχετε ασυλία, και να στραφείτε στην Περιφέρεια Αττικής.
Πρώτα πρώτα η λέξη “ΑΣΥΛΙΑ” και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε αυτό το κοινοβούλιο είναι έννοιες ασύμβατες! (γέλια…).
Δεύτερον, αλλίμονο στην πατρίδα μας αν και οι Χρυσαυγίτες “θέλουμε την σιγουριά μας”… Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πως δεν λειτουργούμε έτσι;
Τρίτον, δεν έχουμε σχέση με επαγγελματική και βιοποριστική πολιτική, με κομματικές σταδιοδρομίες, σιγουριές και άλλα τέτοια.
Αν θέλαμε σιγουριά, θα καθόμαστε σπίτι μας ή θα συνεργαζόμαστε με το καθεστώς, “θα νερώναμε το κρασί μας”, θα είμαστε εμπλεκόμενοι σε θέσεις και υπουργεία. Ειδικά από την ώρα που απειλήθηκε η ελευθερία μας;  Τουλάχιστον, θα κοιτάζαμε αλλού, θα σφυρούσαμε “κλέφτικα”. Αυτό ήθελαν να κάνουμε εξάλλου. Αλλά… Δεν υπολόγισαν καλά!
Δεν θα δείξουμε “διαγωγή κοσμιωτάτη” απέναντι στους κλέφτες και τους απατεώνες!
Ο Αρχηγός μας είναι φυλακή 5 μήνες τώρα μαζί με τους άλλους Βουλευτές, χωρίς να έχουν χαμηλώσει την ένταση της Ελεύθερης ψυχής τους. 2 αδέρφια μας είναι στον ουρανό. Πως εμείς θα μείνουμε σιωπηλοί;
Μπροστά λοιπόν. Μέσα στην φωτιά του αγώνα. Όπου χτυπά Ελληνική καρδιά!
Γι’ αυτό και κατεβαίνουμε σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Η Περιφέρεια και ο Δήμος είναι η πιο άμεσος τρόπος, η επαφή με τα επιμέρους προβλήματα των πολιτών. Και είναι τιμή μου, που επιλέχθηκα από το κόμμα μου, για την δύσκολη περιφέρεια Αττικής.
-  Τι περιμένετε να βρείτε στην Περιφέρεια;

Το ΧΑΟΣ! Μαζική ανεργία, (η διάλυση του παραγωγικού ιστού θα ‘ναι ένα σοβαρό θέμα), εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα, ανυπαρξία μεγάλων και μικρότερων έργων.
Ο κ. Σγουρός και οι διαπιστώσεις του, αλλά και οι μεθοδεύσεις του στην διαχείρηση των απορριμμάτων έχει κάνει την χωματερή Άνω Λιοσίων – Φυλής μια υγειονομική βόμβα για όλη την Αττική. Η ανυπαρξία εκτέλεσης μεγάλων έργων στην Αττική, η έλλειψη βιολογικών καθαρισμών στους δήμους της Ανατολικής Αττικής θαναι πρόκληση στο χρονοδιάγραμμά μας. Ο Ασπρόπυργος, όπως και η ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα) είναι από τις πιο υποβαθμισμένες στην Ελλάδα.
Στην περιοχή του Θριάσιου είναι εγκατεστημένες 670 βιομηχανικές μονάδες,
το 40% της βιομηχανίας της χώρας, εκ των οποίων:
·         τρία διυλιστήρια,
·         δύο χαλυβουργεία,
·         δύο τσιμεντοβιομηχανίες,
·         μία βιομηχανία πυρομαχικών,
·  εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων πετρελαίου, τρεις μονάδες αναγέννησης ορυκτελαίων,
·         μία χαρτοβιομηχανία,
·         πολλές χημικές βιομηχανίες,
·         βιομηχανίες και βιοτεχνίες πλαστικών – ελαστικών,
·         λατομεία
και πολλές μικρότερες μονάδες.Η περιβαλλοντική επιβάρυνση του Θριάσιου αφορά ολόκληρη την Αττική, γιατί οι ρύποι της Ελευσίνας μεταφέρονται, μέσω του αέρα και των νερών, σε όλο το λεκανοπέδιο όπου εκεί αθροίζονται με τους αστικούς ρύπους και τους ρύπους που προέρχονται από τα υπόλοιπα γειτονικά βιομηχανικά κέντρα.
- Στην περίπτωση που κερδίσετε στις εκλογές την περιφέρεια Αττικής, ποια θα ‘ναι τα πρώτα πράγματα που θα επιδιώξετε να κάνετε στις περίφημες πρώτες 100 ημέρες;
Δεν θέλω να πω ψέμματα, πως οι 100 ημέρες στην εποχή μας, είναι ενδεικτικό διάστημα για να πει κάποιος “κοιτάξτε ξεκίνησαν έργα”.
Όμως θα αξιοποιήσουμε ΆΜΕΣΑ το ανθρώπινο δυναμικό και τις όποιες υποδομές βρούμε, με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί ταχύτατα να επιτευχθεί ανάπτυξη, αντιστρέφοντας άρδην την εικόνα κατάρρευσης που εμφανίζει σήμερα η Αττική στο σύνολό της.
Το διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα προτείνουμε, πρέπει να απαντά ταυτόχρονα τόσο στα περιβαλλοντικά όσο και στα προβλήματα της απασχόλησης.
Για να υπάρξει απασχόληση θα χρειαστεί να “αναστηθεί” ο δευτερογενής και ο τριτογενής τομέας της οικονομίας, επιλεκτικά και ο πρωτογενής, όμως αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να γίνει με υλικά άλλων δεκαετιών.
Περιφέρειες και Δήμοι έχουν υποστεί περικοπές όσον αφορά τους ΚΑΠ ύψους άνω του 60%. Εμείς αυτά τα χρήματα θα τα διεκδικήσουμε ξανά.
Ο Νόμος «Καλλικράτης» (3852/2010), ο οποίος θεσμοθετούσε συγκεκριμένους πόρους για την Αυτοδιοίκηση (2,4% από Φ.Π.Α., 4,2% από φόρο εισοδήματος), δεν εφαρμόζεται. Και αυτά τα χρήματα θα τα αναζητήσουμε.
- Οι περισσότεροι Λαθρομετανάστες, βρίσκονται στην Αττική. Πως θα τους αντιμετωπίσετε;
 
Στην περιφέρεια Αττικής μετά τον Μαϊο του 2014 όσοι ξένοι κυκλοφορούν, θα πρέπει να έχουν έρθει ή για ολιγοήμερο τουρισμό, να έχουν βίζα ταξιδιωτική δηλαδή, ή αλλιώς να έχουν αντίγραφο κατάθεσης φορολογικής δήλωσης τουλάχιστον τον επίσημο καθιερωμένο μισθό του Υπουργείου Εργασίας Χ 12.
Αλλιώς θα επιλαμβάνεται η αστυνομία για σύλληψη και
Το χάλι να εργάζονται ανασφάλιστοι οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες, ειδικά στην Δ. Αττική αλλά και στις Βιο.Πε. των άλλων Δήμων τελειώνει.
Έχετε πρόγραμμα για την περιφέρεια…;
 
Επιγραμματικά οι τομείς που θα επικεντρωθούμε χωρίζονται σε τρεις ενότητες: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
Κοινωνική μέριμνα, υγεία, πολιτισμός, αθλητισμός
Τοπική οικονομία και απασχόληση(ανεργία), παιδεία και δια βίου μάθηση.
Η βασική μας επιδίωξη για τον Κεντρικό Τομέα θα είναι η αναβάθμιση του ρόλου του κέντρου της Αθήνας, όπου σε συνεργασία με τον άλλον Ηλία, τον Κασιδιάρη, από κοινού, ενώνοντας δυνάμεις, θα ζητήσουμε τη περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων και το καθορισμό της πόλης, όπως πάντα ήταν μέχρι να την χάσουμε, ως αυτοτελούς τουριστικού προορισμού. Επίσης, θα ενισχύσουμε τον τριτογενή τομέα, ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Η Αθήνα αδειάζει από Έλληνες επιχειρηματίες και κατοίκους. Αυτό σταματά από την επόμενη μέρα.
Όσο για την υποβάθμιση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, η αντιμετώπιση του οποίου προσκρούει στην κατάτμηση αρμοδιοτήτων σε πληθώρα φορέων, στην έλλειψη του μεταξύ τους συντονισμού αλλά και στην ανεπάρκεια ελεύθερων χώρων, ότι  λύνεται με το καλό, λύνεται, για όλα τα άλλα, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι πάντα νόμιμοι.
Για τους υπόλοιπους τομείς επιγραμματικά θα σας πω πως έχουμε επικεντρώσει πως τα μεγάλα ζητήματα είναι τα εξής:
- Βελτίωση της κυκλοφορίας και δημιουργία εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης
- Ενίσχυση των κοινωνικών δομών, χωροθέτηση διαδημοτικών νεκροταφείων
- Επεκτάσεις και βελτιώσεις δικτύων (αποχέτευσης, ομβρίων, κλπ)
- Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και επεκτάσεις ελεύθερων χώρων
- Προστασία των ορεινών όγκων και των περιαστικών αλσών
- Αξιοποίηση ολυμπιακών εγκαταστάσεων
- Ανάπλαση παραρεμμάτιων περιοχών και προστασία υφιστάμενων χώρων
πρασίνου
 - η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους βασικούς οδικούς άξονες (Λεωφόροι
Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης) και ο εξαιρετικά χαμηλός βαθμός ασφάλειας,
- η αντιπλημμυρική προστασία,
- η οριοθέτηση και προστασία του ρέματος Πικροδάφνης,
- η προστασία του Υμηττού
- η δημιουργία Νοσοκομείου και
- η δημιουργία νέου, κοινού, σύγχρονου νεκροταφείου.
Η Δυτική Αθήνα χαρακτηρίζεται από υψηλά ποσοστά ανεργίας, ιδίως των γυναικών και των νέων, από φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού, από  συγκέντρωση οικονομικών μεταναστών, από έλλειψη σε έργα υποδομής, από την  υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και την υποβάθμιση περιοχών όπου  υπάρχει βιοτεχνική δραστηριότητα.
Το Αιγάλεω & το Ποικίλο Όρος, το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α.
Τρίτσης» αποτελούν πνεύμονες πρασίνου για τη Δυτική Αθήνα και είναι
επιβεβλημένη η προστασία και η ποιοτική αναβάθμισή τους. Τα στρατόπεδα Χαϊδαρίου και Αγ. Αναργύρων στην καρδιά του αστικού ιστού πρέπει να
απομακρυνθούν και να αποδοθούν προς χρήση στην τοπική κοινωνία. Τα ρέματα της  περιοχής π.χ. ρέμα της Εσχατιάς, Χαϊδαρόρεμα κτλ. να διευθετηθούν.
Για την κυκλοφοριακή βελτίωση της περιοχής απαιτούνται σημαντικά συγκοινωνιακά  έργα, όπως είναι η διάνοιξη της Λ. Θηβών, η επέκταση του μετρό, η κατασκευή  χώρων στάθμευσης, η διαδημοτική συγκοινωνιακή σύνδεση.
Η Ανατολική Αττική παραμένει ένα ιστορικά και λειτουργικά σημαντικό φυσικό και αγροτικό τοπίο, το οποίο συνεισφέρει στη βιωσιμότητα του συνόλου της Αττικής και εκεί θα κριθεί το στοίχημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για την πρωτογενή παραγωγή. Περιλαμβάνει επίσης σημαντικές διαπεριφερειακές λειτουργίες, ενώ δέχεται σημαντικές πιέσεις αστικοποίησης εντός και εκτός των υφιστάμενων οικιστικών συγκεντρώσεων.
Στην Δ. Αττική που πρόκειται για περιβαλλοντικά κορεσμένη περιοχή, θα απαγορευτεί η εγκατάσταση νέων δραστηριοτήτων που με τη λειτουργία τους επιβαρύνουν το περιβάλλον. Τερματίζοντας το καθεστώς ασυδοσίας, οι υπάρχουσες δραστηριότητες θα υποχρεωθούν σε ελέγχους από θεσμικούς φορείς, που με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με επιστημονικούς όρους, θα διαπιστώνεται εάν και κατά πόσο πληρούν τους περιβαλλοντικούς όρους. Στην
Θα απαιτήσουμε από το τραπεζικό σύστημα, και την κυβέρνηση με την εγγύηση της περιφέρειας, να δωθούν εξαιρετικά χαμηλότοκα δάνεια,  να αναζωπυρώσουμε ταχύτατα την οικονομία ώστε και να ξαναδούμε το “Ζητούνται ΈΛΛΗΝΕΣ εργάτες”.
- Η λειτουργική διασύνδεση των λιμενικών δραστηριοτήτων του Λιμανιού του Πειραιά με τον αστικό ιστό θέλει προσοχή αν θέλουμε να υποστηρίξουμε την Αθήνα και όλη την περιφέρεια ως Τουριστική ζώνη.
Ο φυσικός, αρχιτεκτονικός και πολιτιστικός πλούτος των νησιών επιβάλλει την
προώθηση ειδικά επιλεγμένων μορφών τουρισμού, όπως περιηγητικός, θαλάσσιος
και πολιτιστικός, ως συμπλήρωμα της παραθεριστικής δραστηριότητας, και σε
συνδυασμό με την ποιοτική συμπλήρωση και αναβάθμιση των υποδομών τους.
Τέλος, σημαντική για τη βιωσιμότητα της Ενότητας, είναι η προστασία της γεωργικής
γης και η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, με επιπλέον ανάπτυξη ειδικών
μορφών καλλιεργειών και δραστηριοτήτων.
Στο πλαίσιο αυτό οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας
είναι:
- Η διαχείριση των απορριμμάτων
- Η κατασκευή ή βελτίωση βασικών έργων υποδομής (δίκτυα ύδρευσης,
αποχέτευσης, οδοποιίας)
- Η βελτίωση λιμανιών και η κατασκευή μαρίνων
- Οι αναπλάσεις παραλιακών μετώπων και
- Η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών
τουρισμού
Η διεκδίκηση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας, όπως και άλλων μεγάλων μονάδων, π.χ. των αμυντικών συστημάτων, γύρω από τις οποίες κινούνται δεκάδες μικρότερες επιχειρήσεις, θα δώσουν τεράστια οικονομική ώθηση, όχι μόνο στη Δυτική Αττική, αλλά και στην οικονομία ολόκληρης της χώρας κ.ο.κ.
ΡΟΜΑ
Ειδικές ομάδες φρούρησης στους καταυλισμούς ρομά.
Είναι προβληματική και απαράδεκτη η συμβίωση με τους ρομά στις περιοχές του Ζεφυρίου, Άνω Λιοσιων, Ασπροπύργου και Μεγάρων.
Η παραβατικότητα εστιάζεται, ως επί το πλείστον, σε περιπτώσεις διατάραξης της κοινής ησυχίας των περιοίκων, ρύπανση του περιβάλλοντος από την καύση ελαστικών και καλωδίων που περιέχουν χαλκό, διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών, κλοπών, ληστειών κλπ»
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμόδιων υπουργείων, Χορηγήθηκαν 6.670 στεγαστικά δάνεια ύψους 60.000 ευρώ το καθένα.
Επιπλέον το υπουργείο Εσωτερικών υλοποίησε από το 2002, πρόγραμμα στεγαστικής δανειοδότησης περιορισμένου αριθμού Ελλήνων Τσιγγάνων που διαβιούσαν σε καταυλισμούς ή άλλες κατασκευές, που δεν πληρούσαν τις στεγαστικές τους ανάγκες.
Το πρόγραμμα προέβλεπε τη χορήγηση 9.000 στεγαστικών δανείων, ύψους 60.000 ευρώ έκαστο, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής για την απόκτηση πρώτης κατοικίας σε περιοχή της επιλογής των δικαιούχων.
Όπως καταλαβαίνεται αυτό μεταφράζεται σε χρήματα για αγορά ναρκωτικών και ακριβών αυτοκινήτων. Αρκεί μια βόλτα στις αναφερθείσες περιοχές για να το διαπιστώσετε. 
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ!
ΓΙΑΤΙ:
- Μεγάλος αριθμός μαθητών ΡΟΜΑ προσέρχεται το πρωί με σημαντική καθυστέρηση, διαταράσσοντας έτσι την εφαρμογή του ωριαίου προγράμματος.
- Υπάρχουν σε τμήματα μαθητές ΡΟΜΑ με διαφορές ηλικίας μέχρι και έξι χρόνια σε σχέση με την ηλικία των μαθητών που φοιτούν κανονικά.
- Φοιτούν μαθητές ΡΟΜΑ στους οποίους δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί έλεγχοι.
- Η εμφάνιση των περισσοτέρων μαθητών ΡΟΜΑ χαρακτηρίζεται από μη καθαρό δύσοσμο σώμα και από ρυπαρά και βρώμικα ρούχα.
- Στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου όπως προαύλιο, τουαλέτες, κυλικείο παρατηρείται παραβατική συμπεριφορά που συνίσταται κυρίως στη λεκτική βία και σπανιότερα σε σωματική.
Πολλοί μαθητές φέρνουν όπλα στα σχολεία.
- Η προσαρμογή και ανταπόκριση κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι ελάχιστη, με αποτέλεσμα «να φρενάρει» το μάθημα εις βάρος των υπολοίπων μαθητών.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Θα απαιτήσουμε να συσταθούν αστυνομικά τμήματα σε κάθε Δήμο με επαρκή δύναμη για την καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών. Δεν θα δεχθούμε την δικαιολογία  πως δεν υπάρχει επαρκή αστυνομική δύναμη.  Να φύγουν όλοι οι αστυνομικοί ορντινάτσες από τους Βουλευτές και τους επίσημους. Δεν κινδυνεύει κανείς περισσότερο από τους Χρυσαυγίτες, κι αφού επιβιώνουμε εμείς χωρίς αστυνομική συνοδεία, μπορεί και ο Τσίπρας και ο Κωστόπουλος και ο Λιάπης. Κομμένες οι βλακείες.
-  Έχετε καταλήξει στους συνεργάτες σας γιαυτό σας το επιχείρημά; Με ποιο κριτήριο;
Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα κερδίσουμε γιατί έχουμε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ψηφοδέλτια καταρτισμένα με γνήσιους αγωνιστές, με τίμια παιδιά, άλλους άνεργους και άλλους άξιους επαγγελματίες, επιστήμονες, τεχνοκράτες, που ζούσαν και ζουν με κόπο την ζωή τους, ξέροντας τις αγωνίες του Λαού και τις προσδοκίες του, γιατί ζουν μαζί με τον Λαό! Δεν ήταν για εμάς κριτήριο για να εντάξουμε κάποιον, το “μεγάλο και αναγνωρίσιμο όνομα” ώστε να μας “φέρει ψήφους”, αλλά το πόσο πολύ νοιάζεται για τον τόπο του και την πατρίδα. Με αυτή τη λογική έχει στηθεί το ψηφοδέλτιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ”.
-  Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού και σε αρκετά μεγάλο βαθμό και του δυτικού Τύπου κατηγορούν συχνά την Χρυσή Αυγή για «νεοναζισμό». Ανησυχείτε μήπως κάθε σας απόφαση προσκρούει στην κρατική μηχανή, η οποία θα σας ελέγχει έτσι κι αλλιώς συνέχεια, ως προς την νομιμότητα των αποφάσεων σας;
ΌΧΙ! Είναι καθοριστικό θέμα ΤΙΜΗΣ για τον κάθε Χρυσαυγίτη που θα αναλάβει οποιοδήποτε πόστο να λειτουργεί έτσι που να μην επιδέχεται διαβολής. Ας μας λένε ναζί. Κλέφτες δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να μας πουν!
- Υπάρχει αναλλακτικό σχέδιο, αντικαταστάτης ή κάτι άλλο στην περίπτωση προφυλάκισής σου; Ή θα ακυρωθεί η συμμετοχή σου;
Θα κατεβούμε κανονικότατα! Οι συναγωνιστές μου, ακόμη και αν προφυλακιστώ, θα κάνουν τον προεκλογικό αγώνα όπως πρέπει και όλα θαναι μια χαρά!
Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το βράδυ των εκλογών, είπαμε και πριν και θα δείτε που θα δικαιωθούμε: Οι Φυλακισμένοι υποψήφιοι, θα γίνουν Δήμαρχοι και περιφερειάρχες, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!
-  κ. Παναγιώταρε, πολλά ακούγονται σχετικά με τον Ηλία Κασιδιάρη όπου προαλείφεται για Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ποιες είναι οι σχέσεις του Κασιδιάρη με τον Αρχηγό Μιχαλολιάκο; Και πως είναι το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα και στα όργανα του Κινήματος;
Έχουν κατανοήσει πως δεν μπορούν με τίποτα να μας σταματήσουν. Γιαυτό και οι επιθέσεις τους είναι σαν το μίσος τους. Αβυσαλλέες… Και γίνονται με όλα τα μέσα που διαθέτουν και σε εθνικό δίκτυο. Από μικρά και μεγάλα κανάλια.
Και βέβαια, στο παρελθόν, μπορεί να κατάφεραν και να ξεγέλασαν κάποιον “δήθεν δικό μας” τάζοντάς του μαλάματα και διορισμούς και να τον έβγαλαν από το μπλοκ μας.
Και επειδή πήραν θάρρος, ανέβασαν τις προσδοκίες τους.
Αυτήν την φορά τα ψέματα και οι συκοφαντίες, δεν είχαν ως στόχο την δυσφήμιση και περιθωριοποίηση του Κινήματος, αλλά την προβολή της διχόνοιας, της εσωτερικής αμφισβήτησης και της αντιπαλότητας.
Και έγραψαν για τον υποτιθέμενο “πόλεμο” μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του εγκλείστου στα κελιά της τιμής Αρχηγού μας, αλλά και για την υποτιθέμενη κόντρα της συναγωνίστριας Ζαρούλιας και της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
Το Εθνικιστικό Κίνημα, ο Αρχηγός μας ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, Το Πολιτικό Συμβούλιο, Η Κεντρική Επιτροπή, ως άρρηκτη αλυσίδα ενώνεται, δεσμεύεται και πορεύεται με κύριο γνώμονα τις ιδέες και τις πανάρχαιες Ελληνικές αξίες, τον κοινό αγώνα και την υπερηφάνεια, την συλλογικότητα και την αυταπάρνηση. Για όλους εμάς πρώτα υπάρχει η Πατρίδα, ο Λαός, το Κίνημα, το συλλογικό συμφέρον και ευημερία.
Το μόνο που μας απασχολεί καθημερινά και μας προβληματίζει σε προσωπικό επίπεδο, είναι το ατομικό καθήκον του καθενός και το πώς θα σταθούμε αντάξιοι των υποχρεώσεων που αναλαμβάνουμε.
Αυτά και μόνο αυτά αποτελούν την απάντηση, σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διασπάσουν δημιουργώντας μέσω του ψεύδους, ΤΕΧΝΗΤΗ διχόνοια και μίση ανύπαρκτα!
Ο επίλογος δικός σας κ. Παναγιώταρε.
Ευχαριστώ την εφημερίδα σας για τον χώρο επικοινωνίας. Δεν υπάρχουν πολλά μέσα που μας δίνουν χώρο. Γιαυτό και συνιστώ σε όλους να σας κρατήσουν “ζωντανούς” αγοράζοντας την εφημερίδα σας.
 Στους Έλληνες της Αττικής θέλω να πω πως, οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται. Οι ιδέες μας αποκτούν αξία όταν υλοποιούνται. Είναι ένας συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται πολεμική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.
Μέχρι την τελική νίκη… Ψηλά το κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών