Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

propaganda-mme-20100626
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Το ψέμα και η συκοφαντία έχουν γίνει δύο θανάσιμα όπλα στα χέρια των κατοχικών αρχών που επιχειρούν να διασπάσουν τον ελληνικό λαό και να ποδηγετήσουν τις επιλογές του στον ρυθμό της νεοταξικής υποταγής. Η επιλογή των πρόθυμων δωσίλογων που θα διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό και την συνοχή της Ελληνικής Φυλής σε γεωπολιτικό επίπεδο είναι το ζητούμενο της κατοχικής προπαγάνδας. 
Οι κατήγοροι του λαϊκού εθνικισμού μας αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι...
η τακτική της συνθλίψεως των ελευθεριών είναι μια δομική πρακτική που αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Η δίωξη τού εθνικού φρονήματος και η διαστρέβλωση τής λαϊκής βουλήσεως συντάσσονται απόλυτα στη γραμμή τής εξαθλιώσεως και τού αφανισμού των Ελλήνων στην ίδια τους την Πατρίδα.
Έτσι λοιπόν στα πλαίσια τής προεκλογικής διαδικασίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δημοσκόποι και δημοκόποι πολιτικάντηδες και καλαμαράδες, βαλτοί για τού ολέθρου τα έργα, έχουν βαλθεί να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Να αποδεχτούν οι Έλληνες πως έχουν επιλέξει ως καλύτερη δημοτική αρχή για την Αθήνα τούς εραστές τού πολυφυλετισμού τύπου Καμίνη. Κι αυτό την ίδια ώρα που στην κατεχόμενη πρωτεύουσα τού Ελληνισμού το 20% τού πληθυσμού είναι ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Οι δρόμοι και τα σχολεία έχουν γεμίσει με μαντίλες και οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες βγάζουν εγχειρίδια για την επιβολή τής σαρία, τού ισλαμικού δηλαδή νόμου, ξεκινώντας από τη Θράκη έως τα Δωδεκάνησα, με απώτερο στόχο την επέκτασή της σε ολάκερη την χώρα. Στην Θράκη η Άγκυρα έχει βάλει στόχο την τουρκοποίηση τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, ζητώντας με τούς εκεί πράκτορές της τουρκικό εθνικό προσδιορισμό. 
Ωστόσο το εγχειρίδιο τής σαρία που προωθεί το υπουργείο υπνοπαιδείας είναι γραμμένο και στα αραβικά για να καλύπτει και τούς ισλαμιστές λαθροεποικιστές που μάς κουβαλάει και πατρονάρει η Τουρκία. Στη δε Βουλγαρία που έχει πολύ λιγότερους ισλαμιστές από εμάς, στην επιχείρηση λειτουργίας ενός οθωμανικού Τζαμιού, έγιναν συρράξεις και απειλήθηκε εσωτερική πολεμική σύρραξη από την πλευρά των χριστιανών Βουλγάρων. 
Στην δε Ελλάδα, νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές, κράτος και παρακράτος, έχουν ζητήσει την νομιμοποίηση και την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους τούς λαθρομετανάστες, κατηγορώντας για ρατσισμό και μισαλλοδοξία τάχα τούς Έλληνες Εθνικιστές και όλους τούς υγιείς Έλληνες Πατριώτες που αντιδρούν στην νέα οθωμανοκρατία. Τα Τζαμιά που ζητούν οι προσωρινοί μας γείτονες ενσωματώνονται στα προεκλογικά προγράμματα των εθνικών ολετήρων και τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, ενώ οι διώξεις σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αποσκοπούν στην παράλληλη επιχείρηση τής παγίωσης των εθνοκτόνων μνημονίων. 
Στην δε Κύπρο μας, οι ψευτοσύμμαχοι με τη συνεργασία των ελληνόφωνων ριψάσπιδων βιάζονται να επισημοποιήσουν την νεοταξική και τουρκική συνδιοίκηση πριν τις ευρωεκλογές, με την κάθοδο Αμερικανών αξιωματούχων. Σκοπός τους είναι να αποσιωπήσουν τις αντιδράσεις τού Κυπριακού Ελληνισμού και να αρπαχθεί ο γεωφυσικός πλούτος τής Μεγαλονήσου Μας. 
Μνημόνια και σχέδια επίλυσης τάχα των οικονομικών κρίσεων και των εθνικών υποθέσεων αποτελούν την άθλια οδό τού εθνικού μας αφανισμού. Όμως η βρώμικη προπαγάνδα και η αλλοίωση τής φυσιογνωμίας και τής συνοχής τού Ελληνισμού, βρίσκουν απέναντί τους τη συλλογική απάντηση τού λαού μας. Είναι η Αλήθεια που βιώνουμε στο πετσί μας, η εθνική ενημέρωση τής ελληνικής κοινωνίας και η διαρκής παρουσία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο πλευρό τού χαλυβδωμένου και αποφασισμένου για εθνική αντίσταση, ανάκαμψη και υπεροχή ελληνικού λαού. 
Τα κλειστά ελληνικά μαγαζιά, το χάλασμα τής παραδοσιακής γειτονιάς, οι φοροκλοπές και οι απαιτήσεις για την αφαίρεση ελληνικής γης είναι ζητήματα που δεν πρόκειται να περάσουν στην Γη των Αγίων και των Ηρώων. Η κλοπή τής ελληνικής ιστορίας και η αλλοίωση τής εθνικής μας παιδείας θα ανατραπούν από Έλληνες αποφασισμένους να αποκαταστήσουν την Εθνική Τιμή και το Δίκαιο τής Φυλής. Οι κόποι μιας ζωής αποτελούν το εχέγγυο για την εθνική μας ανάπτυξη. Και η Πίστη των Πατέρων μας μαζί με τις πόλεις και τα χωριά μας ασφαλίζονται με την απαραίτητη εθνοφυλετική αλληλεγγύη τού Εθνικιστικού Κινήματος. 
Το ψεύδος έχει κοντά ποδάρια. Το δε Ελληνικό Έθνος έχει υψηλό ανάστημα και τρανή αποστολή να επιτελέσει. Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός. Και θα τον διαβούμε νικηφόρα. Τούτος ο μαρτυρικός τόπος είναι γεννημένος για έργα μεγάλα και σπουδαία. Και οι χρόνοι τής παρακμής και τής απιστίας παρήλθαν. Τώρα είναι ο καιρός να γενούμε ολάκερο το Γένος μας μια μεγάλη, σφιχτή και ατσάλινη γροθιά. 
Θα διώξουμε λοιπόν μακριά τούς φαύλους και τούς περιττούς. Τούς μασκαράδες που προσποιούνται με λαλιά ψεύτικη μια καταγωγή που δεν έχουν. Έλληνες στο Γένος και το Αίμα, με ψυχή αλύγιστη εργάτη ακούραστου και πολεμιστή άκαμπτου, διψασμένου για διακρίσεις και πολιτισμούς και λεωφόρους δόξας. Είμαστε εμείς που ερχόμαστε στην πρώτη γραμμή τού Ελληνισμού. Οι Πιστοί Καιρών Αλύγιστων, τα παιδιά τής θυέλλης, Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που εννοούν να δείχνουν τον ειλικρινή ανθρωπισμό τους στα φυλετικά τους αδέρφια.
Ελλάς σημαίνει Εθνική και Κοινωνική Συνοχή. Κράτος Φυλετικό και Λαϊκό. Μια κοινή και αδιαίρετη Πίστη. Και ακόμη είναι ένα Έθνος Μεγάλο και Δυνατό που εξομοιώνει γεωπολιτική επιρροή και ελληνικές πατρίδες, διαλύοντας νεοταξίτες και βαρβάρους.
ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών