Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΜΑΪΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!....(μήπως και σωθούν από την ξεφτύλα...)

maimou__main
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ύστατο προπαγανδιστικό εργαλείο χειραγώγησης της κοινής γνώμης επιστρατεύεται για να σώσει το καθεστώς από τη συντριβή... Ακόμη και έτσι όμως ο όλεθρος για το σύστημα έρχεται..
 
Μέσα στην απελπισία της για την επερχόμενη συντριβή του Μαΐου, η μνημονιακή-κατοχική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας επιχειρεί να βρει σωσίβιο στις εταίρες δημοσκοπήσεων.
Έτσι, ο υπουργός Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμόReal, ανήγγειλε ότι (με «εντολή Σαμαρά» βεβαίως…) θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή νόμος που θα αίρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα.....
επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο his master voice του φον Αντωνάκη.
Είναι προφανές, ότι το μόνο «όπλο» που απόμεινε στη χούντα των πανικόβλητων είναι οι μαϊμού-δημοσκοπήσεις, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει μέχρι και την παραμονή των εκλογών, για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη.
Ατύχησε για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση! Διότι, ποιος πιστεύει πλέον τις εταίρες δημοσκοπήσεων;
(ΥΓ): Αυτός ο νόμος θα είναι ο τάφος των εταίρων. Διότι, άλλα θα δείχνουν την Παρασκευή το βράδυ, κι άλλα θα βγαίνουν την Κυριακή! 

1 σχόλιο:

  1. Στόχος τους είναι η "καθοδήγηση" των απολιτίκ προβάτων - ψηφοφόρων σε υποψηφιότητες που είναι στη σφαίρα συμφερόντων τους. Όπως ξέρει και ο περισσότερος κόσμος, πολλοί απολιτίκ αναποφάσιστοι πηγαίνουν με αυτόν που έχει το "ρεύμα του νικητή".

    Θα παρουσιάσουν λοιπόν τελευταίες μέρες δημοσκοπήσεις πχ. για τον δήμο της Αθήνας που θα προηγείται φερ' ειπίν ο Καμίνης, ή για την περιφέρεια Αττικής να προηγείται ο Σγουρός (Πασόκοι και οι δύο, τί σύμπτωση) μπας και πάει να τους ψηφίσει και κανένα απολιτίκ όρνιο της παραπάνω κατηγορίας. Μετά βέβαια από τα αληθινά αποτελέσματα θα εξευτελιστούν, αλλά ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Δεν υπάρχει άλλωστε καμμία περίπτωση πιθανής διερεύνησης του "μαγειρέματος" των δημοσκόπων από την δικαιοσύνη. Νταβατζήδες, πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι, δημοσκόποι, δικαστικοί όλοι μια διαπλεκόμενη κλίκα είναι.

    Στο χέρι του κόσμου είναι λοιπόν, να αποδείξει οτι έπαψε πια να μασάει "δημοκρατικό" κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών