Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 02, 2014

Ξέρουν τους φονιάδες του Γιώργου του Μάνου και δεν τους πιάνουν;


Ξέρουν τους φονιάδες του Γιώργου του Μάνου και δεν τους πιάνουν;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το αίμα των Ηρώων μας πότισε το βλαστό που έγινε άνθος του Εθνικισμού. Η θυσία τους οδηγός μας και η Νίκη μονόδρομος. 

Ένα μυστηριώδες δημοσίευμα φιλοξενεί το εξώφυλλο της εφημερίδας «Το Βήμα».
Σύμφωνα με το άρθρο, αστυνομικές πηγές αποκάλυψαν στον αρθρογράφο ότι γνωρίζουν ποιοι είναι οι φονιάδες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, την αποφράδα 1η Νοεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Πρόκειται για δύο «έλληνες» και έναν αλβανό , οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις. Η αστυνομία παρακολουθεί εδώ και καιρό τα τηλέφωνα τους και πλέον κάνει λόγο για την ύπαρξη σοβαρών ενδείξεων για τη συμμετοχή τους στην επίθεση που έγινε την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τώρα η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να....
εντοπίσει διασυνδέσεις τους με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, μέσω των οποίων να τους έγινε η ανάθεση της δολοφονικής επίθεσης.
Αυτά λέει το ρεπορτάζ του «Βήματος», τα οποία συλλήβδην διαψεύδει με λιτή ανακοίνωση η αστυνομία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν της αστυνομίας «το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» με τίτλο «Πυρήνας ποινικών δολοφόνησε τους χρυσαυγίτες» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.». Παραλείπει βεβαίως το ανακοινωθέν να διευκρινίσει αν η διάψευση πηγαίνει σε μέρος ή στο σύνολο του δημοσιεύματος. Προς τι η διάψευση; Για την σύνδεση ποινικών με αριστερούς; Για την σύνδεση των συγκεκριμένων ατόμων με την δολοφονία; Με το αν η αστυνομία γνωρίζει τους δράστες; Ή για το σύνολο του δημοσιεύματος;
Το σίγουρο είναι ότι κάποιος από τους δύο λέει ψέματα και μάλιστα χοντρά. Αν η αστυνομία ψεύδεται, τότε αυτό σημαίνει ότι το δημοσίευμα απηχεί την αλήθεια και όντως η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των δολοφόνων, καθυστερώντας την σύλληψη τους, ίσως για να μπορέσουν να βρουν τον σύνδεσμο τους με την αριστερά. Σε αυτή την περίπτωση προκύπτει αβίαστα το ερώτημα γύρω από την σκοπιμότητα του δημοσιεύματος, που αποκαλύπτει στους δολοφόνους ότι η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι τους, προστατεύοντας ουσιαστικά τους τρομοκράτες που κρύβονται πίσω από την δολοφονία των αδερφών μας.
Από την άλλη μεριά αν ψεύδεται «Το Βήμα», τότε πρόκειται για μία αισχρή σπέκουλα πάνω στο αίμα των δύο αδερφών μας, προκειμένου η εφημερίδα να πουλήσει μερικά παραπάνω ματωμένα φύλλα. Δεν οφείλει σε αυτή την περίπτωση ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους αισχρότητες; Βέβαια εδώ προκύπτει και το προαναφερθέν ερώτημα για το που βρίσκεται το ψέμα στο δημοσίευμα, όμως η αστυνομία δεν προέβη στις απαραίτητες διευκρινήσεις. Όπως επίσης δεν έχει ποτέ προβεί σε διευκρινήσεις για το ΑΝ συνεχίζονται οι έρευνες, σε ποιο σημείο βρίσκονται και αν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, με άνωθεν εντολές, ασχολούνται αποκλειστικά με τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ενάντια στην Χρυσή Αυγή. 
Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι τρεις μήνες μετά την δολοφονία των αδερφών μας, οι δράστες συνεχίζουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για την πρόοδο των ερευνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών