Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

Η λύσσα της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής και η... επερχόμενη ήττα της

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Κώστας Ιορδανίδης - Καθημερινή: «Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ανακτήσιμοι από την Νέα Δημοκρατία πλέον»

Οι Ευρωεκλογές έρχονται και μαζί με αυτές έρχεται και μία συντριπτική ήττα για την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Μία ήττα η οποία θα της αφαιρέσει και το τελευταίο ίχνος νομιμοποιήσεώς της, ηθικής και πολιτικής, ως κυβερνώσας πολιτικής παρατάξεως της χώρας.
Μαζί με την Ν.Δ. και ακόμη περισσότερος χαμένος θα είναι από τις εκλογές του Μαΐου ο Σαμαράς και η θλιβερή παρέα του που εξουσιάζουν την χώρα. Ένας Σαμαράς και μία παρέα, οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια την ήττα. Αντίθετα με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, αυτοί οι «δημοκράτες», οδήγησαν τους ....
πολιτικούς τους αντιπάλους στις φυλακές, βαπτίζοντας «εγκληματική οργάνωση» χωρίς στοιχεία ένα ολόκληρο κόμμα. Ο μεγάλος αντίπαλος σύμφωνα με την παρέα Σαμαρά και την αυλή της δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία τους παίρνει τις ψήφους, λες και οι ψήφοι και οι ψηφοφόροι ήταν δούλοι και υποτακτικοί τους και θα έπρεπε να τους ακολουθούν και τώρα που χέρι - χέρι με το ΠΑΣΟΚ καταστρέφουν την χώρα.
Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας τους και το παρακάτω που έγραψε σε άρθρο του ο Μανόλης Κοττάκης: «...Στόχος της Ν.Δ. δεν είναι οι αναποφάσιστοι των εθνικών εκλογών αλλά η ευρύτερη δυνατή συσπείρωση του χώρου της για να σταθεί όρθια στην κυβέρνηση. Και αυτή η συσπείρωση είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ θέμα μεταξύ Σαμαρά και νεοδημοκρατών που θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή κ.λπ. για να τον τιμωρήσουν.»
«Οικογενειακό» θέμα, λοιπόν, του Σαμαρά, όσοι θέλουν να ψηφίσουν... Χρυσή Αυγή! Πόση αλαζονεία πρέπει να διαθέτει κάποιος και να βλέπει σαν ιδιοκτήτης ψηφοφόρων τον εαυτό του, όπως ο Σαμαράς; Και πόσο θράσος, εκτός από αλαζονεία όταν στο πρόσφατο πολιτικό παρελθόν έχει ρίξει κυβέρνηση της Ν.Δ. (1993), έχει στηρίξει το ΠΑΣΟΚ (εκλογή Στεφανόπουλου 1995) και όταν είχε ιδρύσει και κόμμα (ΠΟΛ.ΑΝ.) ενάντια στο κόμμα του; Η παρέα Σαμαρά δεν έχει καταλάβει ότι το πελατειακό - κομματικό κράτος τέλειωσε γιατί τους τέλειωσε ο «λουφές», το ρουσφέτι, ο διορισμός και μαζί με αυτό τέλειωσαν και οι ψηφοφόροι - δουλοπάροικοι του «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ»...
Επιτέλους οι Εθνικιστές και οι ασυμβίβαστοι Πατριώτες έχουν ΕΣΤΙΑ και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή, την οποία θέλησαν να «λειώσουν» με το κακοστημένο φιάσκο της «εγκληματικής οργάνωσης». Ο χρόνος θα μας δικαιώσει και η πολιτική σκευωρία θα πέσει και το Εθνικιστικό Κίνημα θα βγει πιο ΔΥΝΑΤΟ από αυτήν την δοκιμασία. Μάταια θα περιμένει ο Σαμαράς και η παρέα του (Πολιτική Άνοιξη Α.Ε.) τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Ο Μάιος έρχεται, οι κάλπες έρχονται και μαζί με αυτές έρχεται και ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ του Σαμαρά, οριστικός αυτήν την φορά και όχι προσωρινός, όπως αυτός των Ευρωεκλογών του 1999, όταν απέτυχε να πάρει το 3% και τέλειωσε με την Πολιτική Άνοιξη.
Υ.Γ. Σας παραθέτω το παρακάτω σχόλιο από την εφημερίδα «Δημοκρατία» της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2014: «... ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ότι η κατάσταση που παρουσιάζεται στις δημοσκοπήσεις (εν όψει ευρωεκλογών) είναι αναστρέψιμη να το... κοιτάξουν σε κανέναν καλό γιατρό γιατί μπορεί να τους αφήσει κανένα κουσούρι στην πορεία! Λοιπόν -για να ξέρετε- υπάρχει μυστική πανελλαδική μέτρηση που δίνει συνολικά σε Ν.Δ. και (νεκρό) ΠΑΣΟΚ κάτω από 16%!!! Και μη ρωτήσετε ποιο κόμμα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έτσι;»
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών