Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2014

Πρώην ψηφοφόρος ΝΔ στην εφημερίδα "Δημοκρατία": «Κατέστρεψαν την Ελλάδα»

Στο αποκαλυπτικό άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Μανώλης Κοττάκης μας μιλά για την συνομιλία που είχε με τον κ. Αποστόλη Φλουτσάκο, 55 ετών, ιδιοκτήτη καφετέριας στον  Νέο Κόσμο.

Όπως ευθαρσώς δηλώνει ο εν λόγω κύριος, προέρχεται ιδεολογικώς από την αριστερά και απηυδισμένος από τον σταλινισμό, έφτασε να περιμένει πέντε ώρες στην Δάφνη προκειμένου να ψηφίσει Σαμαρά στις εσωτερικές εκλογές της ΝΔ. Τώρα, μετά την εμπλοκή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ψήφισε Χρυσή Αυγή, και θα το κάνει και πάλι, όπως λέει. Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου – κατάθεση ψυχής αυτού του πρώην ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας:

«Στενοχωριέμαι γιατί η πατρίδα αφήνει τα καλύτερα μυαλά της να ξενιτεύονται, να ζουν στην προσφυγιά. Στενοχωριέμαι γιατί αυτά τα νούμερα που παριστάνουν τους υπουργούς...
μας έχουν γονατίσει… Είναι δυνατόν αυτός ο απίθανος ο Θεοχάρης να βάζει πρόστιμο 1000 ευρώ για οφειλή 100; Είναι δυνατόν να φορολογούν ελεύθερους επαγγελματίες με βάση τεκμαρτό – εικονικό εισόδημα; Είναι δυνατόν να δίνουν δάνεια στους καναλάρχες και εμείς να μην μπορούμε να πλησιάσουμε τράπεζα σε ακτίνα χιλιομέτρου;»

Αυτά και άλλα πολλά παραθέτει ο Κοττάκης από τον γονιό που έχει μαράζι ότι η κόρη του έχει φύγει για να σπουδάσει στο εξωτερικό. Και άλλα πολλά θα μπορούσε να πει ο κ. Αποστόλης και θα είχε απόλυτο δίκιο. Την ώρα που το παιδί του φεύγει στο εξωτερικό για να σπουδάσει, η κυβέρνηση κάνει τα χατίρια των μεγαλοεργολάβων, δίνοντας συμβάσεις εκατομμυρίων, χαρίζοντας δάνεια και κάνοντας την αστυνομία εισπρακτικό μηχανισμό του Μπόμπολα.

Αυτά βλέπουν οι μη έμμισθοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και αντιλαμβάνονται ότι τόσο καιρό ένα ανθελληνικό μόρφωμα, σε αγαστή συνεργασία με καναλάρχες, εργολάβους και λοιπούς διαπλεκόμενους τους κορόιδευε και τους έκλεβε την ψήφο, για να νομοθετεί υπέρ της διαφθοράς. Με όλα αυτά κατά νου, ας σκεφτεί ο Σαμαράς και το επιτελείο του αν είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο κόσμος να ξαναψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Οπότε ας ξεχάσουν τις όποιες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού θα αποδειχτούν άχρηστες. Ο κόσμος έχει αποφασίσει η Νέα Δημοκρατία να εξαφανιστεί και αυτό δεν μπορούν να το αποτρέψουν ούτε οι επίορκοι του Σαμαρά, ούτε η φαντασία των δημοσιογραφίσκων του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών