Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα

Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συμμετείχε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Κέντρο της Αθήνας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χρήστο Ρήγα.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους αγρότες, οι οποίοι -όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού- διακρίνουν στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος την τελευταία ελπίδα του Έθνους μας. 

Έχοντας να αντιμετωπίσουν αφενός την Χούντα του Μνημονίου των Βενιζέλου-Σαμαρά και αφετέρου τους βολεμένους αγροτοσυνδικαλιστές των ανθελληνικών κομμάτων της Αριστεράς, οι Έλληνες Αγρότες εκδήλωσαν καταφανώς...
την ολόθερμη συμπαράστασή τους στην Χρυσή Αυγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκπρόσωποι αγροτών της Βοιωτίας από την περιοχή της Θήβας, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, όπου και συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος, συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη. Οι αγρότες Χρήστου Παναγιώτης και Μακρής Γεώργιος και ο γεωπόνος Κυριάκου Ευάγγελος ενημέρωσαν λεπτομερώς για τα σοβαρά προβλήματα των αγροτών αλλά και για τις κινήσεις της κυβέρνησης οι οποίες καταστρέφουν την αγροτική παραγωγή, οδηγώντας τους Έλληνες παραγωγούς στην απόγνωση.


Χαρακτηριστικό της ενθουσιώδους υποδοχής του Εθνικιστικού μηνύματος από τον αγροτικό κόσμο, το γεγονός πως ο αγρότης Χρήστου Παναγιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα», με τον οποίο και θα κατέβει ως υποψήφιος σύμβουλος!

Τέλος στα ψέματα της ΝΔ και την κοροϊδία από τα κόμματα της αριστεράς: οι Έλληνες Αγρότες στηρίζουν Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες ΠΑΝΤΟΥ:
 
Χαλκιδική


Πιερία


Κάτω

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών