Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

Ο Τούρκοπράκτορας Σελτζούκ νέος "ήρωας" των Συριζαίων

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες εθνικιστές τιμούσαν τους σύγχρονους ήρωες – πεσόντες στους εθνικούς αγώνες, Βλαχάκο, Καραθανάση, Γιαλοψό, η αριστερά (και η… πρόοδος) αποκτούσε έναν νέο «ήρωα»! Τον Τουρκαλά «πολιτικό πρόσφυγα» Σελτσούκ Γκουνγκόρ, «τραυματία» (όπως δήλωνε ο ίδιος και οι συριζαίοι) της (παράνομης) παρακρατικής και ρουφιανίστικης αντισυγκέντρωσης ενάντια στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων!

Και να τα ρεπορτάζ, και να οι συνεντεύξεις, και να οι φωτογραφίες (από τη στιγμή της σύλληψής του, από τη στιγμή που έμπαινε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, από τη στιγμή που οδηγείτο στην ΓΑΔΑ, κ.τ.λ.), και να ο… ηρωισμός του.

Σημαντική λεπτομέρεια:...
οι γιατροί του νοσοκομείου Γεννηματά, όπου πήγε για εξετάσεις ο νέος «ήρωας» της αριστεράς, που τα ΜΑΤ «χτύπησαν με μανία», αποφάσισαν ότι δε συνέτρεχε κανένας λόγος να παραμείνει ο «ήρωας» στο νοσοκομείο, καθότι δεν είχε απολύτως τίποτα! Δηλαδή, κορόιδευε την κοινωνία!

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Ο καθείς, με τους ήρωες (με ή χωρίς εισαγωγικά) που του αξίζουν!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Όχι, δεν καταλάβαμε ότι είναι Πρακτοράκος, όχι δεν καταλάβαμε ότι ήταν βαλτός, όχι και πάλι όχι, δεν καταλάβαμε ότι αυτά τα ανθελληνικά τομάρια οι αναρχοσυριζαίοι έστησαν την αντισυγκέντρωση τους με τέτοιο τρόπο και σκοπό που να δημιουργήσουν φασαρίες και να φοβηθεί ο κόσμος ώστε να μην ακολουθεί παρόμοιες εκδηλώσεις της ΧΑ. Παρ'όλα αυτά λαοθάλασσα μαζεύτηκε στο σημείο της εκδήλωσης, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα γεμάτη πατριωτισμό και Εθνική ανάταση.
    Το μόνο που θα πρέπει να μας ανησυχεί είναι ότι όταν ο Κας θα αλώσει τον δήμο των Αθηναίων, τα προβλήματα που θα του δημιουργήσουν οι αναρχοάπλυτοι που θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση θα είναι τεράστια. Μακάρι να του δώσει ο Θεός την σοφία και την ψυχραιμία να τους αντιμετωπίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών