Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2014

Η Εφημερίδα των Συντακτών ανησυχεί: Η Χρυσή Αυγή προ των πυλών

Οι κομμουνιστές της Εφημερίδας των Συντακτών αγωνιούν με την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Σε άρθρο της η καθεστωτική φυλλάδα εκφράζει την απογοήτευσή της που οι διώξεις και οι χαρακτηρισμοί ως "εγκληματική οργάνωση" έχουν αποτύχει οικτρά, ενώ διαπιστώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, υπερσκελίζοντας τη ΝΔ. Παράλληλα εκφράζει τον φόβο της πως αν η Χρυσή Αυγή γίνει αντιπολίτευση, τότε τα πράγματα θα είναι... σκούρα. Γράφει η εφημερίδα στο άρθρο της με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η Χρυσή Αυγή προ των πυλών":

"Το ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να έρθει δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές...
και να υπερφαλαγγίσει τη Ν.Δ. είναι κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί. Και εδώ συντρέχουν πολλοί λόγοι που συνηγορούν γι’ αυτήν την υπόθεση. Παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί και επισήμως εγκληματική οργάνωση, με προφυλακισμένο τον αρχηγό και κορυφαία στελέχη της και παρά τις εγκληματικές πράξεις της, τις βιαιοπραγίες και το σπάσιμο αυτοδιαχειριζόμενων χώρων, εξακολουθεί να κρατάει υψηλά τα ποσοστά της, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Με τρόμο αντιμετωπίζει η φυλλάδα το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά με τη Χρυσή Αυγή αντιπολίτευση:

"Αν λοιπόν η Χ.Α. έρθει δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση. Και τότε τα τάγματα εφόδου θα μπουν επικεφαλής μαζικών συλλαλητηρίων και θα βρουν, αν όχι τη συμπαράσταση των αντισυριζαϊκών κομμάτων, σίγουρα την ανοχή τους."

Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη δεύτερο κόμμα και ότι και να κάνουν οι καθεστωτικοί δεν μπορούν να το κρύψουν. Μέρα με τη μέρα οι Έλληνες γυρνούν την πλάτη στα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου και αγκαλιάζουν τους Εθνικιστές.

2 σχόλια:

  1. Ε αφού έχει χαρακτηριστεί και επισήμως, εμείς οι υπόλοιποι τι διάολο, διακοσμητικοί θα είμαστε...
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΩΧΑΜΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΦΡΟΙ ΣΚΑΤΟΤΟΞΟΤΗΔΕΣ, ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α! και κάτι ακόμα, δεν είναι δεύτερο κόμμα η ΧΑ, αλλά πρώτο, είναι κοντά μεν ο ψύριζα άλλα επικεφαλής είναι η ΧΑ.
    Το μόνο που εύχομαι στις εκλογές ότι αποτέλεσμα και να βγάλουν να μη το δεχτούμε και να ζητήσουμε επανακαταμέτρηση, ειδικά στα αποτελέσματα της εβραιοβουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών