Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2014

Στο Sofokleousin.gr γράφουν ότι η Χρυσή Αυγή βάζει... επίδοξους δολοφόνους στα ψηφοδέλτια, αλλά στα σχόλια οι αναγνώστες τους ξεφτιλίζουν!

Οι χρηματάνθρωποι του Sofokleousin.gr, αναμασώντας τα ψέματα της αριστεράς, σε άρθρο τους στην καθεστωτική ιστοσελίδα τους, γράφουν με τρομολαγνικό ύφος τα εξής για τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής:

"Επιλογές που για ακόμη μια φορά προκαλούν την αίσθηση της κοινής γνώμης κάνει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών η Χρυσή Αυγή, καθώς βάζει επίδοξους δολοφόνους στα ψηφοδέλτια της, με τρεις κατηγορούμενους για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, από τους οποίους ο ένας έχει προφυλακιστεί, να “κατεβαίνουν” στις εκλογές, ζητώντας την ψήφο του κόσμου, θέλοντας να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυσκολίες που περνούν οι πολίτες. Σχεδόν σε κάθε νομό, υπάρχει και ένας υποψήφιος, που είτε έχει συλληφθεί για διάφορες κατηγορίες, είτε έχει κατηγορηθεί για αξιόποινες πράξεις."
 
Αμέσως μετά αναφέρονται οι γνωστές καθεστωτικές κατηγορίες περί "εγκληματικής οργάνωσης" και οι συνεχιζόμενες παράνομες διώξεις ως τεκμήρια... εγκλημάτων. Μεταξύ άλλων οι Χρυσαυγίτες "κατηγορούνται" για τις... απόψεις τους, ενώ άλλοι επειδή... αθωώθηκαν!

Οι Έλληνες όμως δεν τρώνε κουτόχορτο. Έχουν καταλάβει τα ψέματα του κλεπτοκρατικού τόξου και στα σχόλια οι αναγνώστες εξευτελίζουν τον αρθρογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΧΟΛΙΩΝ...





3 σχόλια:

  1. Αυτό που έπαθε το sofokleousin είναι ο ορισμός του πίπα κώλο.
    Δόξα τω Θεό ξυπνάνε οι συννέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω εαν βαζει επιδοξους δολοφονους αλλα τα αλλα κοματα και ιδιως η αριστερα βαζει σιγουρα δολοφονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον αυτός είχε την εντιμότητα να βάλει αυτολεξεί τα σχόλια όσων τον κράζουν για τις παπαρολογίες του κατά της ΧΑ. Μάλλον κανένας άπειρος και εκκολαπτόμενος νέος ψηφοφόρος της νουδούλας θα είναι που δεν έχει θητεύσει ακόμη στα.... "ειδικά πανεπιστημιακά σχολεία" άπλετης εβραιομασσωνικής βρωμιάς και εκτόξευσης λασπολογικού ψεύδους, που σπούδασαν στις αμερικές οι διάφοροι τούρκογλου , σαμαράς και οι άλλοι πολιτικοί απατεώνες του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" (του κώλου)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών