Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Συνεχίζουν οι κλέφτες να τρώνε τα λεφτά του λαού...υπερωρίες 36.750 ευρώ για ένα δίμηνο στους «εκλεκτούς» του ΥΠ.ΕΣ.!


Μπορεί ο Ελληνικός Λαός να επιβιώνει μετά κόπου και βασάνων ελέω των τρομακτικών φορολογικών μέτρων της Χούντας του Μνημονίου, εντούτοις οι «εκλεκτοί» της πολιτικής εξουσίας οι οποίοι στελεχώνουν την ανάλγητη κρατική μηχανή απολαμβάνουν προκλητικών προνομίων, εν μέσω μάλιστα κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μόνο για.....
το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο του 2014, οι εργαζόμενοι στα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εσωτερικών, του αναπληρωτή υπουργού, των γενικών γραμματέων, καθώς και οι υπάλληλοι που στελεχώνουν την προσωπική τους ασφάλεια, έλαβαν υπερωρίες ύψους 36.750 ευρώ! Μάλιστα οι 17.500 ευρώ του ανωτέρω ποσού, αφορούν αποζημιώσεις για υπερωρίες κατά τις Κυριακές και τις νυχτερινές ώρες!
Καθώς φαίνεται λοιπόν, στο υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει «οργασμός» εργασίας, με τους υπαλλήλους να «εργάζονται» μέχρι τελικής πτώσεως. Σαφώς το παραπάνω, έχει το χαρακτήρα της ειρωνικής διαθέσεως, μιας και αποτελεί κοινό μυστικό ο εργασιακός «ζήλος» των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων, οι οποίοι και προσλαμβάνονται με αποκλειστικό κριτήριο την υποταγή και πίστη στο κόμμα.
Απορούν μετά ορισμένοι πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη Έλληνες οι οποίοι υποστηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση είναι προφανής: «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»! Οι κομματικοί στρατοί, οι οποίοι κατέστησαν τον κρατικό μηχανισμό δυσλειτουργικό και πολυδάπανο, επιδοτούνται αφειδώς από τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού μας. Αυτή ήταν άλλωστε και η αιτία της επιβίωσης των κομματικών συμμοριών της Συγγρού και της Χαριλάου Τρικούπη επί δεκαετίες. Λεφτά λοιπόν υπάρχουν, για τους «επίλεκτους» συνεργάτες της κυβερνητικής κλίκας που απαιτεί ολοένα και περισσότερες θυσίες από τους Έλληνες πολίτες.
Αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας, πως η συντήρηση του κομματικού κράτους συνιστά ανασχετικό παράγοντα στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της Πατρίδος μας. Οι κομματικές συμμορίες έχουν γαντζωθεί στον κρατικό οργανισμό και ρουφούν με μανία ότι έχει απομείνει, αρνούμενες να υποβληθούν στις τεράστιες θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο Λαός μας.
Ως εκ τούτου, προβάλλει ξανά επιβεβλημένη η λαϊκή επιταγή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών