Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Ξεφτιλίκια....Το σαμαρικό antinews συγχαίρει το ΣΥΡΙΖΑ - έστω και με αστερίσκο - για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή!

images (1)
Τα… συγχαρητήρια (αλλά με… αστερίσκο) της πιάτσας Συγγρού (μέσω του antinews, της διαδικτυακής ντουντούκας του φον Αντωνάκη…), έλαβε ο απόλυτα συστημικός ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την απόφαση της Π.Γ. του για υπερψήφιση των άρσεων ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (και την εν συνεχεία ομαδική προφυλάκισή τους από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…). Ιδού τα… συχαρίκια:

«Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και με την ξεφτίλα να επικρέμεται πάνω από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ταχθεί υπέρ της άρσης της ασυλίας της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, το κόμμα είναι βαθιά διχασμένο καθώς υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνει έτσι κι ότι εξυπηρετείται η σκοπιμότητα της κυβέρνησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι....
κορυφαία στελέχη όπως ο Ν. Βούτσης έλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί ενώπιον του νόμου κι όχι εκτός νόμου.
Δεν εξηγούσαν ωστόσο πώς θα γίνει αυτό αν δεν αρθεί η ασυλία τους, ωστόσο, είναι το λιγότερο μπροστά στην αθλιότητα που στο παρά πέντε αποφεύχθηκε».
Όπως βλέπουμε, είναι εμφανής η ανακούφιση της πιάτσας Συγγρού, μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι μέχρι το «παρά πέντε» -όπως λένε- είχε πάει η καρδιά τους στην… Κούλουρη. Μα ξέρετε τι είναι να έχεις μπροστά σου ένα μνημονιακό νομοσχέδιο προς ψήφιση και να παρακαλάς τον κάθε… φίτσουλα να το ψηφίσει, αλλιώς «πέφτει η κυβέρνηση»; Και να έχεις επιπλέον να αντιμετωπίσεις και τον πάσα έναν, που εκβιάζει και σου λέει «Αντωνάκη ή με κάνεις υπουργό στον πρώτο ανασχηματισμό ή σε ρίχνω»;
Τώρα, με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, όλα θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Μετά τη φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όλα τα «καλούδια» θα περνάνε με μόνο 141 ψήφους κι ούτε παρακάλια θα χρειάζονται ούτε εκβιασμοί θα περνάνε! Αδίκως, λοιπόν, ευχαριστούν τον ΣΥΡΙΖΑ (έστω και με… αστερίσκο);

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών