Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

dendias_synagwgi6__article
Από τη μία γκάφα πέφτει στην άλλη ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου, κουρελιάζοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης. Αυτός, λοιπόν, που προ καιρού ομολόγησε ότι έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τους «ανεξάρτητους δικαστές» κατά τη διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (με σκοπούς προφανείς…), προανήγγειλε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την μεθοδευμένη προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τις επόμενες μέρες, συνιστώντας στο Κίνημα να ζητήσει τις… παραιτήσεις των βουλευτών, για να καταλάβουν τις θέσεις οι αναπληρωτές τους, εφόσον επιθυμεί να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση! Ιδού η προαναγγελία: 

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτά είναι αστειότητες. Δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει θέμα πολιτικής δίωξης. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Τα περί πολιτικής δίωξης λέγονται σε......
μια προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή συμπάθεια. Αν κάποιο κόμμα δεν θέλει να εξαφανιστεί να παραιτηθούν οι διωκόμενοι βουλευτές και να αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες. Γιατί δεν το κάνουν; Άλλο το ζήτημα αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εν συνόλω εγκληματική οργάνωση κι άλλο αν η εγκληματική οργάνωση δρα μέσα στα πλαίσια της Χρυσής Αυγής».
(ΥΓ) 1: Υπάρχει βεβαίως και η άλλη όψη. Να μην πρόκειται περί γκάφας, αλλά περί υπολογισμένου κυνισμού. Ότι εμείς κυβερνάμε ρε, και ότι θέλουμε κάνουμε! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για σας στη δική μας Ελλάδα!
(ΥΓ) 2: Βέβαια, τροχός είναι και γυρίζει… Και μόλις γυρίσει για τα καλά, δε θα υπάρχει δικαιοσύνη γι’ αυτούς στη δική μας Ελλάδα!  

3 σχόλια:

  1. O Δένδιας σε πρόσφατη τελετή των εν Αθήναις Ισραηλιτών για τους νεκρούς τους, ανέφερε με έμφαση ότι το κατάστημα του πατέρα ευρίσκετο εντός του Γκέτο Κερκύρας. Οι στενοί του φίλοι ήταν οι Εβραίοι Σούσης, Ματαθίας, Μιζάν ,Βελέλης. Αυτά από ομολογία του ιδίου.
    Σημειωτέον ότι ο αριθμός των Ισραηλιτών στην πόλη της Κερκύρας είχε φθάσει τις 5000, μετά την εκεδίωξη τους από τους Ιταλούς τον 16ο αιώνα λογω της φιλοτουρκικής τους στάσεως. Οι Κερκυραίοι αλλά και οι Ενετοί δυνάστες τους είχαν υπό περιορισμόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ12 Μαρτίου 2014 στις 1:15 μ.μ.

    ΤΟ (ΥΣΤ) 2 ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά καλό θα είναι να το κρατάμε στο κεφάλι μας, λέω εγώ τώρα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών