Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και στη Θεσσαλία τα ίδια έγιναν:

Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλούν οι εικόνες...Σύγκριση των συγκεντρώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής στη Λάρισα


Είναι μια ιστορία γεμάτη ψέματα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Είναι η ιστορία που προσπαθεί να πλασάρει στους Έλληνες το σάπιο πολιτικό κατεστημένο με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ. Είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας.
Η πρώτη εικόνα είναι από εκδηλώση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, που όλα τα συστημικά μέσα αποκαλούν ανερυθρίαστα «εγκληματική οργάνωση» και την παρουσιάζουν δήθεν να καταρρέει δημοσκοπικά. Η τελευταία είναι από την πρόσφατη ομιλία της κας Ζ. Κωνσταντοπούλου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Τρεις κάλπες - Ένας στόχος. Ανατροπή σε.....
Δήμους, Περιφέρειες, Ελλάδα και Ευρώπη». Ήταν η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όταν το πρωτοκλασάτο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερους από 50 κομματικούς συνδικαλιστές και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, ενώ χιλιάδες Ελλήνων συρρέουν στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, το σύστημα πανικοβάλλεται. Καταλαβαίνει την αδυναμία του ν’ αντιμετωπίσει πολιτικά το γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα και κινητοποιεί μηχανισμούς διώξεων και φυλακίσεων.
Ετοιμάζουν μήνες τώρα τη διαδοχή της εξουσίας. Σχεδιάζουν την άνοδο στην εξουσία του mr. Alexis και κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να πείσουν τους πάντες για το σχεδόν τετελεσμένο του αποτελέσματος. Οι οργουελικής σύλληψης δημοσκοπήσεις τους δεν έχουν προηγούμενο.
Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ελληνικό λαό, που κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου, τους χαλάει τα σχέδια. Δοκίμασαν σφαίρες, φυλακίσεις, διώξεις και συκοφαντίες αλλά δεν πέτυχαν.
Βλέπουν με τρόμο τη Νέμεση που καλπάζει καταπάνω τους και ετοιμάζονται να τα παίξουν όλα για όλα. Θα πάρουν την απάντηση τους σε λίγες εβδομάδες.
Καρανικόλας Χρήστος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών