Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Ομολογία ήττας από Καμίνη: «Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής στον Β΄ γύρο» ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τρόμος στο MEGA για το ενδεχόμενο μεγαλειώδους νίκης της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Ούτε ο Καμίνης δεν πιστεύει τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Τρανή ομολογία της εισόδου στον δεύτερο γύρο του Ηλία Κασιδιάρη αποτελούν τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η πρωτεύουσα μιλώντας στην τηλεοπτική ναυαρχίδα της μνημονιακής συγκυβέρνησης δήλωσε ότι «Αν υπάρχει υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον δεύτερο γύρο,...
να δεσμευτούν όλοι ότι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του», ενώ στην περίπτωση κατά την οποία o Καμίνης δεν θα περάσει στον Β΄ γύρο (όπως και θα συμβεί άλλωστε) είπε ότι «Αν υπάρχει υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσω τον αντίπαλό του». Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Καμίνης διαψεύδει πανηγυρικά τα στημένα γκάλοπ, τα οποία παρουσιάζουν τον υποψήφιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» ως… τέταρτο και τον ίδιο ως «πρώτο».




Ο κήρυκας της πολυπολιτισμικότητας, της αθεΐας και του εθνομηδενισμού γνωρίζει ότι η δυναμική του Εθνικιστή υποψηφίου είναι τέτοια ώστε να είναι πραγματικά πρώτος στις προτιμήσεις των Αθηναίων πολιτών. Δεν χρειάζονταν, φυσικά, οι εκκλήσεις του «συνηγόρου των λαθρομεταναστών» για την δημιουργία «αντιχρυσαυγίτικου μετώπου» στον Β΄ γύρο.  Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί. Μνημονιακοί, αντιμνημονιακοί (της πλάκας), δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, «αδερφές και παλικάρια» (όπως λέει και το ρητό), όλοι μαζί, θα δείξουν το βράδυ της 18ης Μαΐου, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι με διαφορά πρώτος, ότι πέρα από τους τεχνητούς διαχωρισμούς τους υπάρχει η κοινή προσήλωσή τους στο σύστημα της εθνικής προδοσίας, της κοινωνικής αναλγησίας, της διαφθοράς και της παρακμής.

Εκτός και αν ο υποψήφιος της «Ελληνικής Αυγής» λάβει την λαϊκή εντολή από τον πρώτο γύρο, οπότε η τσιριχτή φωνούλα του Καμίνη αδίκως πασχίζει για την συστημική ενότητα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών