Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΕΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ KAI ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τη στιγμή που τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου καταρρέουν, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, εγκαινιάζοντας νέα γραφεία σε όλη την επικράτεια.

Κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, τα μισθωμένα παπαγαλάκια της και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Αντιθέτως, τραβάει μπρος και...
ανοίγει συνεχώς καινούργια γραφεία (την ώρα που στα εναπομείναντα γραφεία των κομμάτων του σάπιου κατεστημένου δεν πατάει άνθρωπος…). Αυτή τη βδομάδα εγκαινιάζεται νέο γραφείο στα Φάρσαλα ενώ την Τρίτη άνοιξαν για πρώτη φορά τα νέα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις Αχαρνές και τα εγκαίνια θα γίνουν σε λίγες ημέρες.

Στο μεταξύ, ιδού το σχετικό κάλεσμα της νέας Τοπικής Οργανώσεως στα Φάρσαλα, στο οποίο όλοι οι κοντινοί πρέπει να ανταποκριθούμε:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΦΑΡΣΑΛΩΝ
 
Το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα Φάρσαλα. Θα παραστούν οι συναγωνιστές Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος καθώς και πολιτευτές της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών