Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 25, 2014

Αλβανός λεχρίτης - ισοβίτης δολοφόνησε Έλληνα αστυνομικό στιςφυλακές Μαλανδρίνου... Χωρίς ντροπή οι Αθανασίου και Δένδιας είναι ακόμη στις υπουργοί!

Ο άθλιος Υπουργός Δικαιοσύνης, Αθανασίου εξέδωσε μια ανακοίνωση που χύνει για άλλη μια φορά κροκοδείλια δάκρυα για έναν ακόμη μαχόμενο αστυνομικό που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, ενώ ο Δένδιας ακόμη δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Ανήμερα της ημέρας της Εθνεγερσίας ένα σκουλήκι πισώπλατα μαχαίρωσε έναν ομοεθνή μας και τα βρωμοκάναλα δεν έχουν τολμήσει να πουν λέξη.

Αναλυτικά:

Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.

Μετά το.....
μεσημεριανό και ενώ οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελιά τους, ο Καρέλι Ιλία έμεινε πίσω με στόχο να επιτεθεί στον υπαρχιφύλακα. Όταν τον πλησίασαν αρχισε να φωνάζει: ”Αφού δεν μου δίνεται την άδεια θα πάρω έναν από εσάς μαζί μου”. Αμέσως μετά και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς επιτέθηκε και σκότωσε τον 46χρονο.
malan2
Ο Καρέλι είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία. Θεωρούνταν εξαιρετικά επικίνδυνος.

Ο Γιώργος Τσιρώνης υπηρετούσε από το 1997 και ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του. Είχε δύο παιδιά και όπως έλεγαν εκείνοι που τον γνώριζαν καλά, είχε μυαλό μόνο γι’αυτά και τη γυναίκα του.

Υ.Γ.
Η μνήμη του νεκρού Έλληνα θα τιμηθεί όπως του αρμόζει από μια Εθνική Κυβέρνηση που αναγνωρίζει πραγματικά το σημαντικό ρόλο έχουν στην κοινωνία μας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και όχι μια φορά κάθε 4 χρόνια - πριν από τις εκλογές - με μια επιταγή ώστε να εκβιάσει την ψήφο τους!


 

1 σχόλιο:

  1. Το λιγοτερο που πρεπει να κανουν οι εν λογω αχαρακτηριστοι υπουργοι ειναι οχι να παραιτηθουν, αλλα να αυτοκτονήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών