Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 25, 2014

Σαμαροφρουροί του διαδικτύου(Parapolitika.gr - Antinews)δίνουν την εντολή: "Αρούλη και Νικήτα βρείτε τα γιατί πάμε άπατοι στην Αθήνα.

Και ενώ οι περισσότερες δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ αφήνουν στους υποψήφιους της ΝΔ (Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη) προσδοκίες ότι μπορούν να διεκδικήσουν το Δήμο της Αθήνα η πραγματικότητα είναι άλλη και την μεταφέρουν όλοι οι διαδικτυακοί κονδυλοφόροι της "πιάτσας Συγγρού"..

Καταβαραθρώνεται η ΝΔ στην Α' Αθήνας που αποτελεί το Δήμο ορόσημο για την πολιτική της παρουσία και ο μόνος τρόπος για να αποφύγει την ξεφτίλα το κόμμα του Σαμαρά είναι οι δύο πολιτικοί να συνενωθούν ώστε τα ποσοστά του κόμματος να είναι... διψήφια!

Μεταφέρουμε επακριβώς τι γράφουν για το θέμα 2 από τα ισχυρότερα όργανα της Συγγρού στο Διαδίκτυο:

parapolitika.gr

«Μπαίνουν τα “μεγάλα μέσα” να τα βρουν Άρης- Νικήτας
Απογοητευτικά τα αποτελέσματα και για τους δύο…
Απογοητευτικά είναι τα.....
ευρήματα των δημοσκοπήσεων και για τους δύο “γαλάζιους” υποψήφιους Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη. Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις δεν βάζουν κανέναν από τους δύο στον δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα τα ανώτερα κλιμάκια του Μαξίμου να έχουν έναν πραγματικό πονοκέφαλο. ήδη μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση να γίνει προσπάθεια απόσυρσης του Νικήτα , με δημόσια δήλωση στήριξης του ομοϊδεάτη του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Για να γίνει φυσικά αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά αν συνεχιστούν να δείχνουν τα ίδια αποτελέσματα οι δημοσκοπήσεις η προσπάθεια θα ενταθεί…»

Antinews

Ακόμη κι αν στο β’ γύρο πει ο κ. Κακλαμάνης ότι στηρίζει Σπηλιωτόπουλο (αν περάσει αυτός) θα έχει κάνει τεράστια ζημιά στην παράταξή του και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το «ρεύμα» Καμίνη με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ θα του δώσει τη νίκη.
Αν θέλει, λοιπόν ο κ. Κακλαμάνης να βοηθήσει τη ΝΔ και τον Άρη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί ώστε να απελευθερώσει τους ψηφοφόρους του. Αλλιώς θα είναι υπεύθυνος σε περίπτωση που δήμαρχος γίνει ξανά ο Καμίνης ή στην περίπτωση που ο… δήμαρχος Εξαρχείων ξεπεράσει τον κ. Σπηλιωτόπουλο.
Και κάτι για τους «κρυφούς» Κακλαμανικούς μέσα στη ΝΔ. Καλές οι φιλίες, αλλά υπάρχει και η πολιτική. Αν θέλετε να καταστρέψετε το κόμμα σας, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ίδια τακτική, δηλαδή τη δήθεν ουδέτερη στάση, αλλά υπογείως τη στήριξη στον Κακλαμάνη και την αποδόμηση του Άρη.

Υ.Γ.
Ότι και να κάνουν ο.... Μάης είναι κοντά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών