Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Και στην Κηφισιά μόνο Χρυσαυγίτες υπάρχουν.... Ενημερωτική δράση και αποθεωτική υποδοχή από τους πολίτες στη Χρυσή Αυγή...(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Στις 22-3-2014 πραγματοποιήθηκε μεγάλη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην οποία έλαβε μέρος πλήθος συναγωνιστών της τοπικής και με παρόντες τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Ιωάννη Καπάτσο καθώς και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Ανδρέα Φωτόπουλο οι οποίοι ηγούνται των....
αντιστοίχων ψηφοδελτίων της Ελληνικής Αυγής στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Το κλιμάκιο των συναγωνιστών μοίρασε σε καταστήματα , διερχόμενους πολίτες και οδηγούς, και σε καφετέριες μεγάλο όγκο έντυπου υλικού και έγινε παντού δεκτό με ενθουσιασμό, δίνοντας δυναμική απάντηση στις Κασσάνδρες που έσπευσαν να διαδώσουν ότι στην Κηφισιά δεν θα υπάρξει παρουσία στον εκλογικό αγώνα από την Ελληνική Αυγή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Καπάτσος συνοδευόμενος από Συναγωνιστές, συνομίλησε με πολλούς πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους ή απολάμβαναν τον πρωινό καφέ τους και έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από όλους, στέλνοντας το μήνυμα πως θα αποτελέσει για το status quo του δήμου Κηφισιάς έναν υπολογίσιμο και δυνατό αντίπαλο!!

Η ενημερωτική εξόρμηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η αποδοχή του κόσμου και σε μια περιοχή όπως η Κηφισιά ήταν καθολική προς τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και είναι σίγουρο πως θα αποστομώσει όσους έλπιζαν να φιμώσουν το Εθνικιστικό κίνημα που φουντώνει σαν πυρκαγιά !!!

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο και στην Κηφισιά!
    Και πολύ όμορφες παρουσίες!
    ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών