Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

Βαριές κατηγορίες από τα στελέχη της ΝΔ για τον Σπηλιωτόπουλο λίγο πριν τη συντριβή στο Δήμο της Αθήνας...

Βαριά μομφή “σε κυκλους του κυβερνώντος κόμματος” εκτόξευσε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος των οδηγών ΤΑΞΙ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο Αθηναίων.

Ο γνωστός συνδικαλιστής κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς όσους εισηγήθηκαν την κάθοδο Σπηλιωτόπουλου στον δήμο Αθηναίων ότι το έκαναν με πρόθεση να δώσουν δεκανίκι… στον Καμίνη και να οδηγήσουν στην επανεκλογή του.

Όταν ρωτήθηκε αν.....
τα κίνητρα της επιλογής του Σπηλιωτόπουλου είχαν σκοπό την εξυπηρέτηση των βαρώνων της διαπλοκής ή ήταν σωσσίβιο στο ΠΑΣΟΚ ώστε να μην κλονιστεί η κυβέρνηση απάντησε εμμέσως πλην σαφώς ότι "σίγουρα δεν είχαν στόχο να βοηθήσουν τη ΝΔ".

Με τα λεγόμενα λοιπόν διάφορων γνωστών πολιτευτών γίνεται κατανοητό ακόμη και από τον πιο αδαή ότι η επιλογή του Σπηλιωτόπουλου από τη ΝΔ και η συστηματική προβολή του Καμίνη έχει ένα και μόνο στόχο.
Να βάλει το καθεστώς στο δεύτερο γύρο, αν υπάρξει, τον Καμίνη, μήπως και μπορέσει το "όλον συνταγματικό τόξο" να συσπειρωθεί εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών