Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

Η Kapa Research του ΒΗΜΑτος βγάζει πρώτο τον Καμίνη και υπάρχει λόγος... 70.000 ευρώ τα κονδύλια που έδωσε ο Καμίνης στην Kapa Research μέσα 4 μήνες το 2012!!!!!

Προ ημερών η Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα ερευνών της για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ανάμεσα στις οποίες φυσικά ήταν και ο Δήμος Αθηναίων.

Ως γνωστόν το σύστημα προωθεί μετά μανίας και πάθους τον εκλεκτό των περιούσιων και της διαπλοκής Καμίνη για Δήμαρχο Αθηναίων και ο ίδιος έχει φροντίσει κατά το παρελθόν να... ανταμείψει για τις υπηρεσίες τους τους διαβρωτές της κοινής γνώμης.

Σε μια εποχή λιτότητας και οικονομικής στενότητας ο Καμίνης στην εταιρεία ερευνών Kapa Reasearch έχει δώσει "δωράκια" αξίας 70.000 ευρώ μέσα μόλις σε 4 μήνες...
Συγκεκριμένα:


Ο Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών μονάδων Ο.Τ.Α. με το διακριτικό τίτλο « ΔΑΕΜ Α.Ε.» υπέγραψε με την  εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH A.E.», το οικονομικό έτος 2012,  τρεις συμβάσεις με τα εξής αντικείμενα:

1)Σύμβαση Υποστήριξης και Λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 18.880 ευρώ + ΦΠΑ  και διάρκεια τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

2)Σύμβαση Μελέτης και Οργάνωσης των Λειτουργικών Διαδικασιών και Μηχανογράφησης Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου με τίμημα...... 18.880 ευρώ + ΦΠΑ και διάρκεια δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

3)Σύμβαση Υποστήριξης και λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 19.780 ευρώ + ΦΠΑ. με την προϋπόθεση η εταιρεία να λειτουργήσει πιλοτικά το έργο για δύο μήνες.

Δείτε όλες τις δυμβάσεις στα πατακάτω link:

Σύμβαση 08/02/2012
Σύμβαση 25/05/2012
Σύμβαση 29/06/2012

Με πληροφορίες από το periodista.gr

Υ.Γ.
Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών