Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 10, 2014

Ανθελληνικό υβρεολόγιο από καλλιτεχνικό σκουπίδι με τους θεατές να ... χειροκροτούν το μένος του κατά των Ελλήνων..


Ανθελληνικό υβρεολόγιο από καλλιτέχνη της κακιάς ώρας - Αυτούς προωθεί το καθεστώς των θολοκουλτουριάρηδων

Είναι μεγάλο πρόβλημα να είσαι κομπλεξικός. Να μην ξέρεις τι είσαι, από πού προέρχεσαι και πού πηγαίνεις. Να εκμεταλλεύεσαι κάποιες συγκυρίες για να επιτίθεσαι σε άλλους που έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις, δηλαδή ξεκάθαρη εθνική καταγωγή.
Κάποιο δυστυχισμένο ανθρωπάκι, μισός Σέρβος, μισός Κροάτης, ήρθε με το προσωπείο του «καλλιτέχνη κουλτουριάρη» στην Ελλάδα για να βγάλει από τα βάθη της μικροψυχίας του όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που τον διέπουν.
Όλιβερ Φραλίτς το όνομα του φαιδρού αυτού υποκειμένου, ο οποίος σε .....
παράσταση στο ίδρυμα Ωνάση την Τετάρτη, σ΄ένα παραλήρημα ασυναρτησιών και ανοησιών έκανε μια κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της Ελλάδας λέγοντας τα εξής: «Αφού πουλάτε τα πάντα, γιατί δεν πουλάτε και το όνομα «Μακεδονία»; Γαμ…τε Έλληνες! Τρίτο κόμμα σας είναι η Χρυσή Αυγή. Μπάσταρδοι! Τη λέξη «καταναλώνω» τη βάλατε δίπλα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».
Λίγο παρακάτω δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τους Έλληνες «γουρούνια εθνικιστές και μπάσταρδοι». Το χειρότερο, όμως, είναι ότι το αποχαυνωμένο κοινό από κάτω όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά αντιθέτως «τον επιβράβευσε με το θερμό χειροκρότημά του», όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιόμαστε, επομένως, τι είναι χειρότερο. Η παρουσία του θλιβερού αυτού υποκειμένου δίχως ξεκάθαρη εθνική καταγωγή και ανάλογη συνείδηση ή η ηττοπαθής αντίδραση του κοινού που λειτουργούσε με την λογική και την ψυχολογία του καρπαζοεισπράκτορα;
Εις ό,τι αφορά, όμως, το «νούμερο» αυτό η δήλωσή του ότι «και εγώ ως κορίτσι Γιουγκοσλάβα δηλώνω» ίσως να είναι ενδεικτική για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται…
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. (1) Όταν μάθει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τουλάχιστον δεύτερο κόμμα προβλέπεται από τον γραφικό αυτόν φουκαρά νέο ξέσπασμα ασυναρτησιών και ανοησιών.
Υ.Γ. (2) Αναπόσπαστα μέρη του «συνταγματικού τόξου» οι ασπόνδυλοι θεατές που λειτούργησαν με τη νοοτροπία «με φτύνουν, αλλά υποστηρίζω ότι ψιχαλίζει».

3 σχόλια:

  1. Ουδεμία ανησυχία! Όμοιοι στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.. Εγώ ας πούμε δεν πήγα να παρακολουθήσω. Διότι. Δεν είμαι τσανακογλείφτης! Απλά πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια από το προηγούμενο.
    Διαβάζω…(Το χειρότερο, όμως, είναι ότι το αποχαυνωμένο κοινό από κάτω όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά αντιθέτως «τον επιβράβευσε με το θερμό χειροκρότημά του», όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά). ..Και συνεχίζω! Δεν υπάρχει αποχαυνωμένο κοινό! Μόνο πληρωμένοι και κομματικοί θεατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ οι πανηλίθιοι αυτοί θεατές γελάνε ακόμη και όταν στα κέντρα και στα διάφορα δελφινάρια οι διάφοροι πανούσηδες, σεφερλήδες, λαζόπουλοι και άλλοι κλόουν και καραγκιόζηδες του συστήματος κάνουν ΣΥΝΕΧΩΣ χοντροκομμένα φαιδροαστεία ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ή ρίχνουν χυδαία και ανήθικα σεξουαλικά υπονοούμενα σε βάρος ανθρώπων (γυναικών, παιδιών, μανάδων κλπ) που τους συνοδεύουν! Και αυτοί γελάνε, που οι αλήτες αυτοί φαιδράνθρωποι τους αποκαλούν.... πούστη, διεστραμμένο, κρυφοκύναιδο, μαλακοτρίφτη κλπκλπ!!!!! Και δεν βρέθηκε ποτέ μέχρι σήμερα κάποιος νέος Ελληνας που του κοροϊδεύουν τόσο αισχρά καταπρόσωπο τη γυναίκα ή τη μάνα, να σηκωθεί από τη θέση του και να σπάσει τον Πανούση ή τους άλλους στο ξύλο!
    Θα αντιδρούσαν, λοιπόν, σε αυτά που αναφέρεις (για τα λόγια του μαλάκα Σερβοκροάτη), που ήταν και λιγότερο βαρειά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών