Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 10, 2014

Χρέος μας να αντέξουμε

Μέρες 2014 πλέον , ψευτοδημοκρατία , ψέμματα και προδοσία κυριαρχούν στους αιθέρες της Ελλάδος , μίας Ελλάδας που ολοένα και παραπαίει έρμαιο στις ορέξεις των ξένων αφεντών.Οι Δικτάτορες βαφτισμένοι σε ¨δημοκράτες¨ κλείνουν στα κελία τους Αγωνιστές , όπως έκαναν και μερικούς αιώνες πριν οι ομοιδεάτες τους. Όσους όμως συναγωνιστές και αν φυλακίσουν ,μερικοί κλέφτες και αρματωλοί θα μείνουν ελέυθεροι πολιορκημένοι, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για Ελλάδα και Εθνικισμό, γιατί η Πατρίδα πρέπει να σωθεί και αυτό θα το κάνουν αυτοί, οι Έλληνες Εθνικιστές. Άλλωστε τόσα χρόνια η Χρυσή Αυγή έχει μάθει στις δυσκολίες και μέσα απο τις κακουχίες νικάει , διότι πάνω απο όλα έχει.....
μέλη που είναι Στρατιώτες της Πανάρχαιας αυτής Ιδεολογίας . Στρατιώτες που ετοιμάζονται για το πότε θα πάρουν τη τύχη της Πατρίδας στα χέρια τους και θα την ξανακάνουν ισχυρή.Δεν έχουν μάθει οι Χρυσαυγίτες να φοβούνται ,ούτε να τα παρατάνε εύκολα , μάχονται καθημερινά ενάντια σε όλους μέχρι να γεφτούν την Νίκη , αυτήν που χρόνια περιμένουν ακόμα και οι νεκροί. Διότι να είναι σίγουροι οι άθλιοι καραγκιόζηδες που τόσα χρόνια εγκληματούν εις βάρος της Ελλάδας ,πως το βράδυ εκέινο που εμείς θα χαιρετούμε όντας Νικητές, θα έχουμε στο πλευρό μας όλους τους νεκρούς του Έθνους.
Μέσα μας ξεπροβάλλει η αλήθεια , για αυτό και φοβούνται , όμως με τις απερίσκπεπτες πράξεις που κάνουν εις βάρος του Κινήματος και το τόπου μας , δεν καταλαβαίνουν πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή η οργή που νιώθουμε μέσα μας θα μετουσιωθεί σε λάβα που θα τους κατακάψει .Μπορεί τώρα να είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο , να παραμένουμε εγκλωβισμένοι μέσα στα χαρακώματα, όμως ποτέ ένας πόλεμος δεν κρίνεται απο την έκβαση μιας μάχης. Έχουμε χρέος στον Αρχηγό και στους υπόλοιπους φυλακισμένους συναγωνιστές μας να αντέξουμε τα ανελέητα χτυπήματαν του καθεστώτος και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να περάσουμε στην ολική Αντεπίθεση και να Νικήσουμε!
Καλούμαστε τώρα , περισσότερο απο κάθε άλλη φορά να σταθούμε Αντάξιοι της Ιστορίας του Εθνικισμού , να μην λιποψυχήσουμε και να δείξουμε σε όλους πως οι Έλληνες Εθνικιστές , οι Χρυσαυγίτες έχουν μάθει να πολεμούν και να νικούν. Με υπομονή , καρτερούμε όπως και ο στρατιώτης εκείνος που συνεχίζει να πολεμά πιστεύωντας στα Ιδανικά του , ενάντια στις σειρήνες που τον καλούν να παραδοθεί γιατί όλα δήθεν είναι χαμμένα. Οχι τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί , η μάχη τώρα αρχίζει και εκείνο το σούρουπο με το λυκόφως, όταν βγεί απο την σπηλιά του ο λύκος και δώσει το σήμα οι Πιστοί Εθνικιστές θα βγούν απο τα χαρακώματα για να φέρουν μια καινούργια Αυγή στην Ελλάδα που θα ναι ολόχρυση.
Ας δούμε λοιπόν τι άλλο ετοιμαζονται να κάνουν λοιπόν τα υποχείρια των ξένων , που βλέπουν πως σιγά σιγά η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος των Ελλήνων και εμείς όπως μας έχει επιφυλάξει η μοίρα θα στεκόμαστε εδώ , είτε μέσα σε κελιά είτε έξω , θα στεκόμαστε όμως και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Εφιάλτες στα όνειρα τους.Θα αναμένουμε την ώρα της δικαίωσης για εμάς και σίγουρα θα είναι η ποιο γλυκιά ώρα για εμάς και η ποιο σκληρή και επώδυνη για αυτούς .Ωφείλουμε ιδίως στον Γιώργο και τον Μάνο να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε μέχρι να κάνουμε πραγματικό  αυτό για το οποίο οι δύο αυτοί λεβέντες θυσίασαν την ζωή τους .
 
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών