Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!

hanes_607_364_577_324
Συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα «Κίπρις» (των κατεχομένων…) έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, σχετικά με τις εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο «κύριος» αυτός έχει πολλές φορές επισκεφθεί την πατρίδα μας τα τελευταία 2 χρόνια (συνήθως ως προσκεκλημένος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που τον εμφανίζει ως τρανό… φιλέλληνα), και είναι γνωστός υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, καθώς και δεινός χειροκροτητής των διώξεων και των φυλακίσεων του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του Κινήματος.
Σε συνέντευξη του αυτή και αναφερόμενος στο.....
κοινό ανακοινωθέν της 11ης Φεβρουαρίου (που αποτελεί επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα…), μεταξύ Αναστασιάδη και Τουρκαλάδων, ο λεγάμενος ζήτησε από τους δύο ηγέτες στην Κύπρο και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη (λογικό, καθώς πάντα πιέζεται ο πιο ενδοτικός…), να μεταφέρουν στην κοινωνία το μήνυμα «Ή τώρα ή ποτέ»! Ιδού ο εκβιασμός του:
«Με το κοινό ανακοινωθέν στις 11 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκε μια νέα ευκαιρία στο Κυπριακό που πρέπει να αξιολογηθεί. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε το ανοικτό παράθυρο αυτής της ευκαιρίας. Δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ευκαιρία. Χρειάζεται άμεσα μια λύση και δεν είναι σημαντικό εάν αυτή έρθει το 2014 ή το 2015. Το σημαντικό είναι να μην χαθεί η ευκαιρία. Το σημαντικό είναι να καταλάβει η ελληνοκυπριακή κοινότητα και η διεθνής κοινότητα ότι, εάν δεν είναι έτοιμοι για μια λύση τώρα, στο μέλλον θα είναι πολύ δυσκολότερο».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών