Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Η Νέα Δημοκρατία προσκυνά το τούρκικο προξενείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής με την Νέα Δημοκρατία, Φελίνας Καζάκου, ο εκδότης της γνωστής τουρκοφυλλάδας ''ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ'' Σεζέρ Ριζά, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους με το παραπάνω ψηφοδέλτιο. Η ''ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ'' ως γνωστόν απηχεί πλήρως τις απόψεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, όντας μία από τις παλαιότερες κεμαλικές εφημερίδες που προπαγανδίζει συνεχώς εναντίον των Ελληνικών εθνικών συμφερόντων, μιλώντας για ''Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης''.


Η Καζάκου βαδίζει και αυτή στα χνάρια των υπολοίπων εκπροσώπων του αστικού κατεστημένου όπου για....
ψηφοθηρικούς λόγους τοποθετεί στο ψηφοδέλτιό της έναν δεδηλωμένο τουρκόφρονα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο νομιμοποίηση στις ανθελληνικές του απόψεις. Με τον εν λόγω κύριο είχαμε ασχοληθεί και στο παρελθόν όταν μαζί με την οικογένειά του, σε ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία, είχε φωτογραφηθεί σαν ένας άλλος σύγχρονος σουλτάνος.


Όλα αυτά τα περιστατικά, η συμμετοχή δηλαδή τουρκοφρόνων στις λίστες των αστικών κομμάτων, είτε αφορούν περιφερειακές είτε δημοτικές εκλογές, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Πράγμα το οποίο αποδεικνύεται και  από μία ανακοίνωση του επίσης πολιτευτή με την Νέα Δημοκρατία Ερχάν Ιμάμογλου, σχετικά με την υποψηφιότητα της Σιμπέλ Μουσταφάογλου με τον νυν Πασόκο δήμαρχο Κομοτηνής Πετρίδη. Στην ομιλία που έκανε η Σιμπέλ στο γεύμα που παρέθεσε προς τον μειονοτικό τύπο, για να ενημερώσει για την υποψηφιότητά της, μου τράβηξε την προσοχή ένα σημείο: “Στόχος είναι να μπορέσουν να μπούνε στο δημοτικό συμβούλιο όσο το δυνατόν περισσότεροι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης”.

Ο Ερχάν Ιμάμογλου της «πατριωτικής» ΝΔ
Το ομολογούν πλέον και οι ίδιοι. Το σχέδιό τους για κοσσοβοποίηση της Ελληνικής Θράκης περνάει στην επόμενη φάση. Επιθυμούν εκτός από την «διεθνοποίηση» των επιδιώξεών τους μέσω της συμμετοχής του κόμματος ''DEB'', του κόμματος δηλαδή των γκρίζων λύκων στην Θράκη, να δημιουργήσουν τετελεσμένα και συνθήκες συν-διοίκησης και στο αυτο-διοικητικό επίπεδο, ελέγχοντας με τους υποψηφίους τους την πλειοψηφία αλλά και την αντιπολίτευση στα τοπικά συμβούλια, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσα αφορούν τις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης. Η επίσημη πολιτεία δεν είναι απλά τραγικά απούσα. Είναι εν γνώση της συνένοχη. Το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου προς χάρη της καρέκλας δίνει βήμα και εξουσία σε δεδηλωμένους ανθέλληνες.
Η ώρα της αντίδρασης όμως είναι κοντά! Στις τριπλές εκλογές που έρχονται ο Ελληνικός λαός συντεταγμένος στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα στείλει στα σκουπίδια της Ιστορίας  τους σύγχρονους Εφιάλτες και τα βρώμικά τους σχέδια για την Πατρίδα μας!   
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!  

Νίκος Παπαδόπουλος
Τ.Ο. Κομοτηνής


1 σχόλιο:

  1. Στα χνάρια του Σαδίκ.... Τους "εύχομαι" να χουν σύντομα το τέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών