Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Το Υπουργείο Εσωτερικών το παραδέχεται... Έρχονται εκλογές μετά τις αποκαλύψεις για τη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής


Υπουργείο Εσωτερικών: Έρχονται εκλογές μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επισπεύδονται οι εκλογές μόνο για έναν λόγο.. Για να σωθεί το πολιτικό σύστημα και μην είναι αυτοδύναμη η Χρυσή Αυγή.

Σε ευθεία παραδοχή ενοχής και αδυναμία αντιμετώπισης των συνεχώς αποκαλύψεων προέβη ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, από βήματος Βουλής. Αναφερόμενος στην ομολογία Μπαλτάκου για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη δήλωσε «Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές».
Η βαρύτητα και η βασιμότητα των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής καταπίνουν την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Ο Λαός έχει πλέον αντιληφθεί τον τρόπο και την.....
σκοπιμότητα της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής και η πολιτική «ζωή» της ΝΔ αναμένεται εξαιρετικά μικρή, αφού πλέον είναι παλλαϊκή απαίτηση οι εκλογές. Κοιτώντας να ελαχιστοποιήσουν την καταστροφή, υπό τον φόβο καταιγιστικών αποκαλύψεων, φαίνεται ότι προσπαθούν να προλάβουν την αυτοδιάλυση τους.
Έτσι πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διενέργειας εθνικών εκλογών, ώστε να αποφευχθεί η πτώση της κυβέρνησης. Η διαφορά είναι καθαρά ψυχολογική, αφού άλλο το  να προκηρύσσεις πρόωρες εκλογές και άλλο το να πέφτεις υπό το βάρος των σκανδάλων. Υπάρχει και το προηγούμενο με τον Ερντογάν και έτσι ο Σαμαράς δεν θεωρεί βιώσιμη την λύση του αποκλεισμού του διαδικτύου.
Το ρεζιλίκι της τριανδρίας Σαμαράς – Αθανασίου – Δένδια τους έχει φέρει στην δυσάρεστη θέση να βλέπουν ακόμα και τους πιο καθεστωτικούς βουλευτές να διαχωρίζουν την θέση τους, προκειμένου να απαλλαγούν από τις ποινικές ευθύνες. Μόνο οι αμέσως εμπλεκόμενοι βουλευτές παραμένουν στον πλευρό της κυβέρνησης και ό,τι συγκρατείται, συγκρατείται με εκβιασμούς και υποσχέσεις για συγκάλυψη σκανδάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών