Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Έτσι ξεκίνησαν όλα... Αυτό είναι το βίντεο της κατάρρευσης της σκευωρίας..Ο Μπαλτάκος ομολογεί την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με εντολή του προδότη Σαμαρά

Δείτε το βίντεο...

3 σχόλια:

  1. Το βίντεο των ομολογιών Μπαλτάκου καλό είναι να υποτιτλιστεί σε όλες τις γλώσες και να σταλεί ΠΑΝΤΟΥ!! Να υποτιτλιστεί στα Αγγλικά και στα Γαλλικά και να σταλεί στο http://www.frontnational.com/ μπας και το διαβάσει και η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν που πρόσφατα δίνοντας συνέντευξη στον πρώην Κουμουνιστή και νυν ΤΣΙΡΑΚΙ της διαπλεκόμενης εξουσίας πάυλο τσίμα όπου πάλι μιλούσε για τη Χρυσή Αυγή και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ έδειξε το κανάλι του Μπομπολιστάν (γιατί προφανώς ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ") Πρέπει να κινηθεί έτσι η Χρυσή Αυγή για να ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ και εκτός Ελλάδος το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ γιατί εντος των συνόρων ο κόσμος ΕΥΤΥΧΩΣ τους έχει πάρει χαμπάρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειμαι σιγουρη οτι ο μπαλτακος ηξερε τι εκανε ,απλα τους σιχαθηκε και ο ιδιος και τ'φερε ετσι ωστε να φανει και καλα οτι το υποκλεψανε ,τι να κανουμε η προδοσια ειναι παρα πολυ μεγαλη ,για να την αντεξει καποιος που αγαπαει εστω και λιγο ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.Μην περιμενεται να παρετηθουν ,ειναι απλως ξεδιαντροποι ,ποιος ξερει τι τους εχουν ταξει τα αφεντικα τους οι σαταναδες ,το εχετε ακουσει ολοι κατα καιρους οτι θα συνεργαστουν με το διαβολο οι τρισκαταριτοι ,με ΤΟΝ ΘΕΟ ουτε λογος ,γιατι δεν συναινει στις αδικιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών