Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ “ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑ” ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ: ΤΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

TSEKOURAKIAS
«Κόκκινο» πανί έχει γίνει για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το πουλέν του στις μεταγραφές του 2012 κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του Μάκης Βορίδης.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το spirospoero.gr μέσα από το Μαξίμου, ο έγκριτος νομικός Βορίδης, το καλοκαίρι πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου έχοντας στα χέρια του ένα κίτρινο φάκελο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάκης Βορίδης, με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε κατ’ιδίαν συζήτηση με τον πρωθυπουργό του εκμυστηρεύτηκε το σχέδιο πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα υψηλά ποσοστά του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου.
ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ
Το σχέδιο τέθηκε σε λειτουργία, τον Οκτώβριο του 2013, με ,,,,,,,
ομαδικές συλλήψεις της ηγεσίας του κόμματος.
ΠΟΥ ΑΠΕΒΛΕΠΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ;

Ο Μάκης Βορίδης, ξέροντας καλά το πολιτικό σκηνικό, γνώριζε πολύ καλά για ποιον λόγο δεν έγινε υπουργός τον Ιούνιο του 2013. Ήξερε ότι η υπουργοποίησή του σκόνταφτε στο σκοτεινό πολιτικό του παρελθόν, και το βέτο που έθεσε στον Αντώνη Σαμαρά το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο. Ως πανούργος πολιτικός άρχισε να καταστρώνει τα σχέδια «ξεπλύματος» της πολιτικής του πορείας για να δείξει καλή διαγωγή στο εβραϊκό λόμπυ.
«ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ»… ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ

Το spirospero.gr σας αποκαλύπτει σήμερα ότι στα κολεγιακά χρόνια του στο Ψυχικό, ο τότε «ακραίος» Μάκης σχεδόν σε καθημερινή βάση, λόγω των πολιτικών τους διαφορών, έπαιζε μπουνιές με έναν συμμαθητή του ονόματι Σάμπι Μιονί. Ποιος όμως είναι ο Σάμπι Μιονί σήμερα; Ένα μόνο σας λέμε : υπηρέτησε ως εκπρόσωπος Τύπου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων και σήμερα βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία των ισραηλινών κυβερνήσεων.
Ο Μάκης Βορίδης ξέρει ότι ένας λόγος που δεν έγινε υπουργός είναι η αντίρρηση του Σάμπι Μιονί για τα νεανικά του «αμαρτήματα».
Με το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής φρόντισε να «ξεπλυθεί» στα μάτια του παλιού του συμμαθητή Σάμπι.
ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένας άλλος λόγος που οδήγησε το καλοκαίρι του 2013 τον Μάκη Βορίδη στον πρωθυπουργό είναι ότι ο ίδιος ποτέ δεν συγχώρεσε το γεγονός ότι το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, η Χρυσή Αυγή, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις λεηλατούσε στο έπακρο την πολιτική του δεξαμενή.

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν στο spirospero.gr ότι ό ίδιος ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπο του Μάκη Βορίδη. Ο ίδιος φέρεται να είπε σε στενό του συνεργάτη ότι η υπέρμετρη φιλοδοξία και ο άκρατος εγωισμός του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου οδήγησαν μια ολόκληρη κυβέρνηση σε οδυνηρό αδιέξοδο.

2 σχόλια:

  1. εσενα ρε γαμημενε βοριδη συντομα, οπως και οι αλλοι βρωμιαρηδες θα κρεμονται τα κεφαλια σας στη ομονοια ,και μην ακουσω ξανα για φυλακες, και ελικοπτερα,εκτελεση [βλ.τσαουσεσκου.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βορίδη γλείφτη - αρχιμάπα, σε πήρανε χαμπάρι οι "φίλοι" σου οι οβριοί και σε έχουνε για πλάκα..... Κρίμα και οι τόσες επισκέψεις του τσεκουράτου στις γιορτές της χανουκά και των πουρίμ.... Ούτε η πρεσβεία (των γαμψωτών) μυτών δεν τον εμπιστεύεται πλέον. Σε λίγο βλέπω να τον ξαναβάζουν στην black list (μαζι με τη Συρία, το Ιράν και την Χαμάς...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών