Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή!

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή!
Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και την προαναγγελία νέων διώξεων από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια ακόμα μαζική συγκέντρωση, αποδεικνύοντας πως τα όσα διαδίδονται από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου περί διάλυσης του κόμματος δεν είναι παρά ψέματα και κακοήθειες. Το απόγευμα του Σαββάτου εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες προέβησαν σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του......
τουρκικού προξενείου στην πόλη της Κομοτηνής, εκφράζοντας έτσι την συντριπτική πλειοψηφία των Θρακιωτών που απαιτούν την εδώ και τώρα εκδίωξη των τούρκων πρακτόρων και το κλείσιμο του παράνομου προξενείου τους.


Έξω από την είσοδο του προξενείου συναγωνιστές από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης φώναξαν συνθήματα κατά της τουρκίας και κατά του δοτού πρωθυπουργού με την ανοχή του οποίου και της κυβέρνησης του οι τούρκοι οδηγούν σε απόσχιση την ακριτική γη της Θράκης μας. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής Σερρών και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος κατά την ομιλία του κατηγόρησε ευθέως το ενδοτικό ελλαδικό μνημονιακό κράτος, που αφού πρώτα διέλυσε οικονομικά με τα μνημόνια του την Θράκη (όπως και την υπόλοιπη Ελλάδα) βάφτισε αργότερα τον επεκτατισμό των Τούρκων ως επένδυση που θα σώσει τους συμπατριώτες μας.

Επίσης κατήγγειλε τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου των οποίων οι βουλευτές συνδιαλέγονται ανοιχτά και επίσημα με πράκτορες της τουρκίας και μιλούν ξεκάθαρα για μια ανεξάρτητη Θράκη. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που φωτογραφίζονται με περηφάνια υπό το κάδρο του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ και μπροστά από την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, όπως με στοιχεία αποκάλυψε εντός του κοινοβουλίου η Χρυσή Αυγή. Τέλος ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε πως οι επικείμενες εκλογές θα αποτελέσουν την οριστική διάλυση του διεφθαρμένων κομμάτων εξουσίας και ότι κάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή θα είναι ταυτόχρονα και ένα χαστούκι κατά των εκπροσώπων της κλεπτοκρατίας. Σε στάση προσοχής οι συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο διαδίδοντας με αυτόν το συμβολικό τρόπο τον μήνυμα της εθνικής αντίστασης απέναντι στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Αργότερα ακολούθησε πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης κατά την διάρκεια της οποίας μοιράστηκε έντυπο υλικό προς το ενθουσιασμένο πλήθος που υποδέχτηκε τους εθνικιστές με επευφημίες και χειροκροτήματα.

Καταλήγοντας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ενημέρωσε τους συναγωνιστές επί των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων και συγκεκριμένα επί των παράνομων πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή αποκαλύφθηκε από το δεξί χέρι του Σαμαρά.

Με το πέρας των ερωτήσεων από πλευράς του ακροατηρίου η εκδήλωση έληξε με άπαντες τους συναγωνιστές να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών