Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Ο ΑΘΕΟΣ -ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

kaminis03__article
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έσπευσε χθες Μεγάλη Πέμπτη, ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης. Για να πάρει την… ευχή του, όπως είπε. Και τις ψήφους όσων πιστών χριστιανών τον πιστέψουν ότι είναι… ευσεβής, βεβαίως-βεβαίως.
Αλλά, ο Καμίνης είναι δεδηλωμένος άθεος. Μάλιστα, ακόμα και την ορκωμοσία του ως δημάρχου, επέλεξε να την κάνει με πολιτικό όρκο κι όχι με τον παραδοσιακό θρησκευτικό! Και καλά ο Καμίνης, παριστάνει τώρα τον… χριστιανό για να μαζέψει ψηφαλάκια. Αλλά ο Αρχιεπίσκοπος; Δε γνωρίζει ότι.....
για λόγους δεοντολογίας οι σωστοί Ιεράρχες δεν συναντούν ποτέ δημοσίως πολιτευόμενους κατά την προεκλογική περίοδο; Γιατί, λοιπόν, δέχτηκε να συναντήσει έναν απ’ αυτούς, κι όχι όποιον κι όποιον, αλλά τον άθεο Καμίνη και να του δώσει μ’ αυτόν τον τρόπο την ευλογία της Εκκλησίας, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι είναι στ’ αλήθεια ο Καμίνης; Και άθεους κομμουνιστές στηρίζει (με «εντολή Σαμαρά» ασφαλώς…) προκειμένου να μην εκλεγεί ο Η. Κασιδιάρης;
(ΥΓ): Που είσαι Χριστόδουλε να τους δεις…

3 σχόλια:

  1. "Ιερή" σπέκουλα στον πρώτο Δήμαρχο της Αθήνας που απαγόρευσε στους εκφωνητές του Ρ/Σ "Αθήνα 9.84" να λένε "Χριστός Ανέστη".. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ.. Τι άλλο να πεις τέτοιες μέρες!! Κρίμα γιατί το ράσο αιώνες τώρα αποτελεί σημείο ΤΙΜΗΣ και ΔΟΞΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΜΙΝΕΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αθεος και ο δηθεν αρχιεπισκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών