Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

Όταν το καθεστώς θέλει να αποπροσανατολίσει πάντα υπάρχει η "πρόθυμη" τρομοκρατία - παρακράτος!


Αποπροσανατολισμός μέσω τρομοκρατίας

Ξεκάθαρη επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης συνιστά η τυφλή βομβιστική ενέργεια η οποία έλαβε χώρα στις 6 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά ΤΝΤ εξερράγη στην οδό Αμερικής, μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου, δίχως ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.
Είχαν προηγηθεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στις 5.11 και στις 5.15, στη zougla.gr και στην Εφημερίδα των συντακτών αντίστοιχα, με τα οποία οι δράστες έκαναν γνωστό πως παγιδευμένο με 75 κιλά TNT αυτοκίνητο που βρισκόταν στην οδό Αμερικής, επρόκειτο να εκραγεί σε 45 λεπτά.
Πρόκειται σαφώς για.....
φαρσοκωμωδία του αισχίστου είδους από μία αντεθνική Χούντα η οποία επιχειρεί την κατατρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού, θαρρώντας πως διαμορφώνοντας κλίμα φόβου και γενικευμένης ανασφάλειας θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Ήδη οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι των μέσων μαζικής εξαπάτησης προβάλλουν τις διαρροές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. σύμφωνα με τις οποίες η περιοχή στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη, αποτελεί μια από τις πλέον καλά φυλασσόμενες ενώ στο σημείο όπου αφέθηκε το παγιδευμένο όχημα απαγορεύεται η στάθμευση. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως νεαρός άνδρας έφυγε τρέχοντας από το σημείο και επιβιβάστηκε σε μηχανή που οδηγούσε άλλο άτομο, όταν τα πρώτα περιπολικά έφταναν στο σημείο για να αποκλείσουν την περιοχή.
Καθίσταται σαφές, πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επιδιώκει την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να προβάλλει εαυτόν ως την εγγυήτρια της σταθερότητας και της ασφάλειας της χώρας. Παράλληλα, θα κάνει λόγο για προσπάθεια ακραίων κύκλων να υπονομεύσουν την υποτιθέμενη «ανάκαμψη» της ελληνικής οικονομίας.
Κυρίαρχος όμως στόχος, εκείνων που σχεδίασαν το συγκεκριμένο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα είναι ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού σε μια χρονική περίοδο στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δείχνει αηδιασμένη κι εξοργισμένη με τις ωμές παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και υπουργών της αντεθνικής Χούντας στο έργο της δικαιοσύνης, αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και την συγκλονιστική ομολογία-παραδοχή αυτών των παράνομων παρεμβάσεων από τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Π. Μπαλτάκο.
Εν κατακλείδι, αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως προκειμένου να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δεν διστάζει να επιτρέπει τον βομβαρδισμό της Αθήνας με τρομοκρατικά χτυπήματα πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα σε «καλά φυλασσόμενες περιοχές» του κέντρου της πρωτεύουσας. Η Χούντα του Μνημονίου, πλαισιωμένη από κατάπτυστα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, δεν είναι μια πολιτική εξουσία ανίκανων. Είναι μια πολιτική ηγεσία επικίνδυνων εντολοδόχων ξένων δυνάμεων, η οποία θα κάνει τα πάντα, στυγνά και αμείλικτα ούτως ώστε να παραμείνει στην εξουσία.
Και επειδή η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επιδιώκει το ερώτημα της ημέρας να είναι «ποιος προχώρησε σε ένα τέτοιο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα», ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή επαναφέρει το ερώτημα προς την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη: τι σας απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου, όταν του επισημάνατε πως δεν «δένει» η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης;
Δηλαδή αν αποκαλυφθούν και επιπλέον στοιχεία της συνταγματικής εκτροπής η οποία συντελέστηκε από Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια και επίορκους δικαστικούς, τι άλλο να αναμένουμε;

1 σχόλιο:

  1. Καλά, αμα είναι αυτή η ζημιά απο 75 κιλά εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης, έλεος, σιγά τα 75 κιλά, μούφα είναι ακόμα και αυτό, με 75 κιλά θα είχαν κατεδαφιστεί κατά το ήμισυ τα διπλανά κτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών