Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Κοιτάζοντας Εμπρός!

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πολιτικοκοινωνικά πράγματα στα απομεινάρια ενός λαμπρού πολιτισμού εν έτει 2014 και έτσι όπως οι φαύλες κοσμοθεωρίες του σύγχρονου γίγνεσθαι έχουν περιορίσει τον Έλληνα στο να αναζητά απλώς τα προς το ζην, συνειδητοποιεί κανείς πως για να αποτινάξει αυτός ο λαός τα δεσμά του υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Σκληρός και αδιάκοπος Αγώνας.
Σε αυτόν τον ζωτικό Αγώνα, εκτός από τις άμεσες καταδιωκτικές κινήσεις του ανθελληνικού καθεστώτος, με τις παράνομες και αβάσιμες προφυλακίσεις από το κράτος και την άσκηση ένοπλης τρομοκρατίας από το παρακράτος, ο Εθνικιστής όπως και κάθε Έλληνας έχει να αντιμετωπίσει βομβαρδισμό καθημερινών μηνυμάτων που......
του υποδεικνύουν να απωλέσει τη φυλετική του ταυτότητα. Τα μηνύματα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα όπλα του συστήματος ενάντια στην αναγέννηση της ελληνικής νοοτροπίας ως αντίποδα στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρεατομηχανή που έχουν εγκαθιδρύσει οι σιωνιστές: Τεράστιων διαστάσεων προπαγάνδα εξαναγκασμένης πολυφυλετικότητας, προκλητικά ανοιχτή προάσπιση των αμβλώσεων, προώθηση διαφόρων ακραίων φεμινιστικών ιδεολογημάτων και υπερπροβολή ομοφυλοφιλικών προτύπων σε σύγκριση με το υγιές και αρχέγονο πρότυπο της παραδοσιακής οικογένειας.
Όλες αυτές οι λυσσαλέες επιθέσεις στη δημιουργία οικογένειας και μάλιστα με άτομο της ίδιας φυλής όπως αρχέγονα γνωρίζουμε, χτυπούν τα υγιή κύτταρα που έχουν απομείνει στον πυρήνα τους: Την ίδια τους την αναπαραγωγή, τη συνέχειά τους σε αυτόν τον κόσμο.
Έχοντας απλώσει τα δίχτυα τους στο πιο πρόσφορο προς διαμόρφωση «έδαφος», τα καθάρια παιδικά και εφηβικά μυαλά, οι υπέρμαχοι μιας επίκτητης δια της βίας πολυπολιτισμικότητας επιβάλλουν στους μελλοντικούς Έλληνες πολίτες την άποψη ότι είναι υποχρεωτικό να συνυπάρχουν ακόμα και με κουλτούρες που θα τους σκότωναν, πολτοποιούσαν, βασάνιζαν ή βίαζαν με απίστευτη ευκολία επειδή έτσι επιτρέπει ο Αλλάχ, κι αν τυχόν δεν το αποδέχονται, στιγματίζονται «δημοκρατικά» ως φασίστες. Στη σημερινή σαπίλα που επικρατεί σε σχολεία και πανεπιστήμια, δεν έχεις δικαίωμα να έχεις διαφορετική άποψη από τα θρασύδειλα κόκκινα κομματόσκυλα, και αν έχεις θα πρέπει πρώτα να απολογηθείς για όλα τα εγκήματα πολέμων που έχουν διαπραχθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Κατά καιρούς με διάφορα φεμινιστικά ρεύματα που είχαν ως εμπνεύστριες και θεωρητικές γυναίκες του «περιούσιου λαού» αλλά και με την τρέχουσα προβολή αρρωστημένων προτύπων μέσω του Χόλυγουντ και της τηλεόρασης, έχει ακόμη επιχειρηθεί και ως έναν βαθμό επιτευχθεί η δημιουργία καταστροφικής έριδας μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας στην οικογένεια, το να θεωρείται η οικογένεια απλώς και μόνο μια κοινωνική σύμβαση, καθώς και η πλήρης εκδούλευση και των γυναικών στον βωμό των διεθνών τραπεζών. Δηλητηριασμένες με υλιστικό δηλητήριο γυναικείες νοοτροπίες, πολύ πιο εύκολα εγκαταλείπουν την ιδέα της οικογένειας λόγω του χρήματος που ενδεχομένως δεν καλύπτει τις ανάγκες τους, παρά το αντίθετο. Ταυτόχρονα, με επαίσχυντες διατάξεις για επιπλέον αιματηρές φορολογικές επιβαρύνσεις, η κυβέρνηση εξαθλιώνει την ελληνική οικογένεια σε τέτοιο βαθμό ώστε οι περισσότεροι έχουν ενδοιασμούς για την απόκτηση νέων τέκνων λόγω των οικονομκών κινήτρων.
Η πολεμική του αιώνιου εχθρού είναι αισθητή παντού και ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή δεν διώκεται απλώς η πολιτική παρουσία της Χρυσής Αυγής αλλά καταπολεμάται η ίδια η προοπτική ενός δυνατού και πνευματικά ανεξάρτητου ελληνικού έθνους στον μελλοντικό χάρτη. Όταν οργανώνεται ένας νέος στη Χρυσή Αυγή, η οποία είναι η μόνη που εδώ και δεκαετίες προειδοποιεί για τις δραματικές συνέπειες της επικρατούσας πολιτικής στον ελληνικό πληθυσμό, υλοποιεί τη μεγαλύτερη επανάσταση που μπορεί να κάνει: Αυτή της αντίστασης στη λαίλαπα των εθνοκτόνων επιταγών από σκοτεινά ξένα κέντρα εξουσίας. Μόνο με μελέτη, σκέψη και δράση μέσα από τις τάξεις μας μπορεί κανείς να δηλώνει ότι υψώνει τη φωνή του ενάντια σε κάτι από τα παραπάνω.
Αντί για επίλογο, παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Αρχηγού, Από τις στάχτες του Βερολίνου στην... «παγκοσμιοποίηση»:
«Είπαν πως ήλθε το τέλος της Ιστορίας. Απλά εκφράζουνε με αυτά τους τα λόγια, λόγια τα οποία μονότονα επαναλαμβάνουν ωσάν προσευχή στον Γιαχβέ στο τείχος των δακρύων, απλά επαναλαμβάνουν την ευχή τους, ευχή που μπορεί να γίνει κατάρα, γιατί η Ιστορία δεν τελειώνει ποτέ και η περίφημη "παγκοσμιοποίηση" που επιδιώκουν θα είναι και η Αρχή του Τέλους τους. Ενός Τέλους που θα κάνει να λάμψει και ο ΗΛΙΟΣ θριαμβευτής στον Παρθενώνα, στους Τρούλους του Κρεμλίνου, στο Κολοσσαίο, στρην Αψίδα του Θριάμβου και στην Πύλη του Βραδεμβούργου, "όταν θα έχουν λυθεί τα κακά μάγια και ο φοίνικας θα ξαναγεννηθεί μέσα από την στάχτη".»
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών