Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2014

Ο Μπουτάρης είναι ο βασικός υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη..

Προ εβδομάδας το blog taxalia αποκάλυπτε ότι ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης, είναι και έκπτωτος και δεν του επιτρέπεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το Δήμο της Θεσσαλονίκης με το ισχύων νομικό πλαίσιο μιας και υπήρχε ασυμβίβαστο κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη θέση του Προέδρου που κατείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Και ενώ όπως φαντάζεται κανείς το παραπάνω θα εκμεταλλεύονταν πλήρως η ΝΔ του Σαμαρά για να πετύχει ένα καίριο πλήγμα έναντι της, υποτιθέμενης, βασικής αντιπάλου υποψηφιότητας συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Μπορεί ΠΑΣΟΚ - ΝΔ κατά την ψήφιση του "Καλλικράτη" παραλίγο να..... "πέσουν" μόνοι τους, στο θέμα Μπουτάρη τα βρήκανε και συμφώνησαν να.....
προσθέσουν ρύθμιση, τελείως φωτογραφική, που απαλλάσσει τον κεμαλιστή, εβραιολάγνο Δήμαρχο και του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές..

(Σχετική είδηση στο NewsIt):
Η βελτίωση στο νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από το ΠΑΣΟΚ αφήνει πλέον ελεύθερο τον κ. Μπουτάρη να υποβάλλει υποψηφιότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
 

 Τι συμπεραίνουμε από τα παραπάνω;!
Ότι όπως και στην Αθήνα (με την περίπτωση Καμίνη), έτσι και στη Θεσσαλονίκη ο βασικός υποψήφιος που στηρίζει η ΝΔ είναι ο Μπουτάρης.

Γιατί πολύ απλά γνωρίζουν άπαντες ότι στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι υποψήφιοι της ψοφοδεξιάς καταποντίζονται και γιγαντώνονται οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής.

Υ.Γ.
Οι σμαροφρουροί στο Antinews να φανταστείτε σήμερα διατυμπάνιζαν ότι  έρχεται ΒΟΜΒΑ εναντίον του Μπουτάρη. Μάλλον ξέχασαν να τους "δώσουν γραμμή".

Υ.Γ.2
Οι δεξιοί Θεσσαλονικείς που βλέπουν έναν αλήτη Πρωθυπουργό να στηρίζει τον Δήμαρχο που έφτιαξε πλατεία για τους αλβανούς, τιμά τον Κεμάλ και δικάζει τους Πόντιους τι έχουν να πουν άραγε..;!

Υ.Γ.3
Ραντεβού στις κάλπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών