Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Ήξερε το ΒΗΜΑ ποιοί βουλεύτές της Χρυσής Αυγής και πότε θα κληθούν από τις επίορκες δικαστικούς Κλάπα και Δημητροπούλου;

Παρατηρείται στην Ελλάδα της διαφθοράς και της διαπλοκής τα ΜΜΕ να γνωρίζουν αρκετά νωρίτερα τις αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών σχετικά με τις κλήσεις τους σε "κατηγορούμενους".

Πόσο μάλλον στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής που οι εντολές, όπως ομολογήθηκε από τον Μπαλτάκο και τον Αθανασίου, δίνονται απευθείας από το Μαξίμου που με τη σειρά του απολογείται στην άρχουσα mediaκη τάξη της χώρας.

Δεν ξεχνάμε ποιοί διώκουν τους Εθνικιστές
Έτσι λοιπόν οι ανακρίτριες Κλάπα, Δημητροπούλου έστειλαν τις κλήσεις τους για απολογία σε 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το ΒΗΜΑ είχε φροντίσει ήδη να ενημερώσει τους αναγνώστες τους για τα μελλούμενα...

Για να διαβάσουμε τι έγραφε ο "ΒΗΜΑτοδότης" χθες:

Την προσεχή εβδομάδα καλούνται από τις ανακρίτριες κυρίες Κλάπα καιΔημητροπούλου προς απολογία για......
κακουργηματικές πράξεις πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οπως με πληροφορούν, καλούνται σε απολογία η σύζυγος του «αρχηγού» κυρία Ελένη Ζαρούλια με την κατηγορία της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και οι κ.κ. Κασιδιάρης, Κούζηλος, Κουκούτσης και Αρβανίτης, η ασυλία των οποίων έχει αρθεί από τη Βουλή. Κατά πάσα πιθανότητα, και οι πέντε θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν και αμέσως μετά οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν αν θα προφυλακισθούν ή όχι.

Υ.Γ.
Έπεσαν έξω σε μερικούς αλλά δεν παύει να ισχύει ότι γνώριζαν εκ των έσω τις προθέσεις των αριστερών δικαστικών σχετικά με τους Χρυσαυγίτες.

Υ.Γ.2
Στη συνέχεια του άρθρου ουσιαστικά προμηνύεται ότι η προφυλάκισή τους θεωρείται δεδομένη και μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο εφιάλτης τους, Ηλίας Κασιδιάρης, για το τι θα κάνουν!

1 σχόλιο:

  1. Τι ψάχνετε να βρείτε τώρα;; Από το Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει η "διαβεβαίωση" προς τους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΜΕ πως θα ξεκινήσουν σύντομα οι διαδικασίες για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής..Μετά το meeting στο αυθαίρετο θέρετρο της Πύλου ο Αθανασίου έδωσε λεπτομέρειες στον Σαμαρά και τώρα όλα αυτά ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ στον Άρειο Πάγο.. Και με τον Κασιδιάρη ψάχνονται αν και είναι αλήθεια πως ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις αποκαλύψεις και γι' αυτό αφήνουν τη διαδικασία ως λίγες μέρες πριν τις εκλογές.. Χάνουν, χάνονται και τρέχουν να πιαστούν από οτιδήποτε.. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται εξάλλου.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.. είμαστε κοντά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών