Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Τους πήρε χαμπάρι ο Λαός: Πολίτης κατήγγειλε στο ΕΣΡ τα κάναλα της διαπλοκής για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή είναι απολύτως αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπολοκής, αντιθέτως τα δήθεν "αντισυστημικά" κόμματα της αριστεράς είναι πρώτη μούρη στα κανάλια του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και του Κοντομηνά.

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς το ΕΣΡ, αναφορικά με τον παράνομο αποκλεισμό εκπροσώπων του Κινήματος από τα κανάλια των νταβατζήδων της ενημέρωσης-εξαπάτησης, σειρά παίρνουν απλοί πολίτες στο ξεμπρόστιασμα των δήθεν «προστατών» της συνταγματικής τάξης και νομιμότητας και βεβαίως της «δημοκρατίας».

Ο νομικός Χρήστος Χριστάκος κατέθεσε στο ΕΣΡ καταγγελία κατά των τηλεοπτικών σταθμών...
Extra 3, Mega, Aντέννα , Star και Alpha, καθώς παραβιάζουν καταφανώς και συστηματικά την πολιτική πολυφωνία εις βάρος του νόμιμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Κατόπιν της επώνυμης καταγγελίας, το ΕΣΡ απέστειλε προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς έγγραφο με το οποίο τους ζητείται να λάβουν θέση επί των καταγγελλομένων.

Η πρόσφατη εμπειρία εκατοντάδων καταγγελιών της Χρυσής Αυγής επί του θέματος, καθιστά την τήρηση των κανόνων ανεδαφική. Και τούτο διότι οι καναλάρχες που χρωστούν εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο, παρανομούν και περιφρονούν τον Ελληνικό Λαό, με τις πλάτες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των λοιπών κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή και αξιέπαινη η προσπάθεια του Ιμάτζινου αλλά δυστυχώς δεν είναι το ΕΣΡ εκείνο που αποφασίζει αλλά το σαμαροβενιζελοσταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών