Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

Λαζόπουλος: Μόνο οι Χρυσαυγίτες μπορούν να κυκλοφορούν ανάμεσα στον λαό και να γίνονται αποδεκτοί! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Χατζηνικολάου "στον Ενικό". Ο Χατζηνικολάου ρωτά την άποψή του για τα πολιτικά τεκταινόμενα και εισπράττει την ειλικρινή απάντηση του Λαζόπουλου. Ακόμα και οι πλέον προβεβλημένοι αριστεροί του συστήματος, αγχωμένοι, διατυπώνουν ανοιχτά την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



2 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο η μαρτυρία του πιο συστημικού κόλακα του συστήματος και σμπρώχτη του AXEL Τσίπρα, είναι και κάτι άλλο, πριν λίγες μέρες έκανε μια εκπομπή απο θέατρο ο λαζόπουλος, νομίζω ήταν στην Λέσβο αν δεν κάνω λάθος.
    Πολλές γυναίκες στο κοινό, χασκογελούσαν με τις ηλιθιότητες του, σε τρείς περιπτώσεις, εκεί που είχε ζεσταθεί το κλίμα και το ένα γέλιο έφερνε το άλλο (δηλαδή στοχευμένα ώστε να τσιμπήσει ο κόσμος και να γελάσει) κάνει αστείο που είχε σχέση με την ΧΑ ή τον Ηλία τον Κασιδιάρη. Και τότε (και στις τρείς περιπτώσεις) ο κόσμος ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΕ, δεν αντέδρασε, γενικά έδειξε να ΜΗΝ συμφωνεί με την "σάτυρα" αυτή!
    Πραγματικά έμεινα όταν το συνειδητοποίησα, κατάλαβα πόσο πια έχει χαραχθεί στις καρδιές του κόσμου η ΧΑ και όσα κάνει για τον Ελληνικό λαό. Νιώθουν και ξέρουν ποιός είναι ο μοναδικός που πολεμάει για αυτούς πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ήταν στην Μυτιλήνη έχει σημασία να έγινε κάτι τέτοιο.. Μην ξεχνάμε πως εκεί είναι η ΓΙΑΦΚΑ των ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ της ελεγχόμενης δικαστικής εξουσίας (ο Αθανασίου με τα κολλητάρια του, τους εισαγγελείς) Και όταν αυτή η πούστρα ο λαζόπουλος τα λέει αυτά, κάτι έχει καταλάβει περισσότερο και σίγουρα δεν φοβάται να το πει.. Κάτι ξέρει η "γριά πουτάνα" στο κουρμπέτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών