Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014

Ξεφτιλισμένο κράτος του εθνοπροδότη Σαμαρά και τη ψοφοδεξίας... Αντί να παραιτηθεί όλη η Κυβέρνηση ασκείται δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη!!

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη σκευωρία που στήθηκε από τη Χρυσή Αυγή από το καθεστώς του Σαμαρά σε πλήρη συμφωνία - συνεργασία με Δένδια και Αθανασίου θα έπρεπε η Κυβέρνηση ήδη να υπογράφει την... παραίτησή της.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι άλλη.
Η πλήρως ελεγχόμενη από το σύστημα δικαιοσύνη και εισαγγελία αποφάσισε αντί να επέμβει εναντίον των υπόδικων Σαμαρά - Αθανασίου - Δένδια - Κλάπα - και λοιπών να ασκήσει δίωξη για... υποκλοπή στον Ηλία Κασιδιάρη...

Και μάλιστα.. αυτεπάγγελτα...

Δεν έχει όμως καμιά σημασία..

Τους φτύνουμε στα μούτρα και .....
είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση που μας περιμένει...

Αυτή της εξουσίας που θα μας δώσει ο λαός!



3 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείτε μάγκες, ότι και να συμβεί τους γαμήσατε σήμερα. Μετράνε μέρες. Ακόμα και να μπει ο Ηλίας στην φυλακή, ούτως η άλλως ήταν δρομολογημένο να τον βάλουν. Γερά συνεχίστε σας στηρίζουμε πιο πωρωμένοι από ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε η ώρα να ξεκινήσει η επανάσταση του Έθνους. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μέρα που θα δικαστούν και θα μπουν στη φυλακή για το video αυτό οι κλάπες και οι άλλες "πρόθυμες" και άμεσα διαπλεκόμενες με τη χούντα σαμαρά κυρίες της Δικαιοσύνης θα είναι η πιο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ από τα χρόνια δεσμά της, που οι κλεπτοκράτες πολιτικοί τής έχουν επιβάλει! Τότε και μόνο θα αναστενάξουν από ανακούφιση τα οστά των Τερτσέτη και Πολυζωϊδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών