Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

Άγριο κράξιμο στον Πασόκο Καψή: "Σήκω φύγε από την Πάτρα κοπρίτη!"


Άγριο κράξιμο στον Πασόκο Καψή: Σήκω φύγε από την Πάτρα κοπρίτη!

Χαμός έγινε το χθες το βράδυ στην Πάτρα, κατά την διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της "Ελιάς" και πρώην υπουργού ΈΡΤ, Παντελή Καψή. Ο Παντελής Καψής πήγε να μιλήσει σε προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Εκεί, παρά την ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, δεν μαζεύτηκαν ούτε 100 νοματαίοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήσαν άνεργοι που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν.

55χρονος Πατρινος άνεργος ξεφτίλισε τον θρασύτατο (και πάμπλουτο!) Καψή, ζητώντας του να σηκωθεί να φύγει αμέσως απο την Πάτρα. Τρομοκρατημένος ο εγγονός του μελανοχίτωνα δημοσιογράφου Παντελή Καψή άρχισε να λέει στον άνεργο Πατρινό διάφορες αρλούμπες περί.....
Δημοκρατίας, δεν σε υποχρεώνω να με ψηφίσεις κλπ.
Έξαλλος ο Πατρινός του ρωτάει: «Η Δημοκρατία σου σού έχει δώσει το δικαίωμα να καταντήσεις εμένα άνεργο; Τι ήρθες να κάνεις στην Πάτρα;»
«Να μιλήσω με τους φίλους μου», απάντησε φοβισμένος ο Παντελής και ο άνεργος Πατρινός τον αποστομώνει: «Πιστεύεις ότι έχεις φίλους στην Πάτρα; Διότι το 60% των Πατρινών το έχεις καταντήσει άνεργο»!

Ο Καψής σηκώνεται να φύγει για να μη συμβούν χειρότερα, οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον άνεργο Πατρινό και εκείνος ξεστομίζει την φονική ατάκα «Να σου πω κάτι; Όταν η τσέπη μου είναι άδεια, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Αυτός ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ η τσέπη του είναι γεμάτη. Κατάλαβες; Και έχει το θράσος ο Μαυρογυαλούρος να κάνει και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή. Είναι ΘΡΑΣΥΣ»!

Για το σκηνικό υπήρχε μέχρι και χθες το βράδυ το βίντεο αναρτημένο, αλλά κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστεί. Θα το βρούμε όμως...
"Στόχος"

1 σχόλιο:

  1. ποσα παιρνει στην ΔΤ το λαμογιο???? παντου μαιντανοσ ο πρασινιαρησ . . το βοιδομουσχαρο τον ταχτοποιησε. . χειροτεροσ ολων ομωσ ο κομανεντσησ, δεν εχει δει τιποτα ακομα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών