Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

ΒΗΜΑ: ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2012!

Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές λέγαμε για τη «στροφή στο ρεαλισμό» που έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες, ακόμα και παραδοσιακά παπαγαλάκια του καθεστώτος, τα οποία –εμμέσως πλην σαφώς- αναφέρονται στην πιθανότητα συντριβής των κομμάτων της συγκυβέρνησης στις ευρωεκλογές.

Διαβάζοντας στο «Βήμα» της Κυριακής, ανακάλυψα μια ακόμα τέτοια περίπτωση και μάλιστα, όχι σε άρθρο όποιου κι όποιου, αλλά του διευθυντή της φυλλάδας, Αντώνη Καρακούση. Ο οποίος, σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο «Στο ναρκοπέδιο των ευρωεκλογών»...
και υπότιτλο «Η διάθεση των πολιτών για ψήφο τιμωρίας στα παλιά κόμματα, η σύγχυση και η αναζήτηση της σταθερότητας», αναφέρει τα εξής λίαν διαφωτιστικά:

«Σενάρια και ψίθυροι

Προσκείμενοι στις δύο παραδοσιακές και άλλοτε ηγεμονεύουσες νεοδημοκρατικές πολιτικές οικογένειες (Σ.Σ. εννοεί των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων…) «ψιθυρίζουν» τα βράδια ότι η ΝΔ θα υποστεί ήττα αντίστοιχη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 και ότι από το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθούν σοβαρά πολιτικά θέματα. Κατά την εκδοχή τους, ο κόσμος θα δώσει ψήφο τιμωρίας και θα εξαντλήσει τον κ. Σαμαρά…».

Θυμάστε πόσο είχε πάρει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ το 2012; 12%! Για τόσο την έχουν τη νουδούλα ακόμα και οι παπαγάλοι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών