"Απελευθερώνονται" σίγα, σιγά όλα τα καθεστωτικά μέσα όσο προσεγγίζουμε τις εκλογές και προϊδεάζουν τον κόσμο για τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών που έρχονται, με πρώτο και καλύτερο το Δήμο Αθηναίων.

Από εκεί που ο.... Καμίνης ήταν έτοιμος να επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με ισχυρότερο αντίπαλο τον... Αρούλη, ξαφνικά αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης περνά στο δεύτερο γύρο και ο αντίπαλος του καθεστώτος θα είναι ο, μέχρι στιγμής, ανύπαρκτος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Σακελλαρίδης.

Ας δούμε πώς περιγράφει τη μάχη της Αθήνας το, πλήρως συστημικό(μόνο τις διαφημίσεις το καταλαβαίνει κανείς...) site kourdistoportocali.gr :

Με τους καραβανάδες ένας μετά τον άλλον να πυκνώνουν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ο τρόμος της κυβέρνησης για τα ποσοστά της φασιστικής-εγκληματικής οργάνωσης απειλεί να επαληθευθεί με τον πιο αποκρουστικό τρόπο.
Τι κι αν ο .....
πλουμιστός Άρης Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιό του τον Θάνο Πλεύρη; Το φασισταριό που κρύβει μέσα της η ΝΔ θα ψηφίσει δαγκωτό Χ.Α.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις αυτή την στιγμή Σακελλαρίδης και Κασιδιάρης δίνουν μάχη σώμα με σώμα για την πρωτιά. Ο μόνος που ανεβαίνει εκτός από τους δύο είναι ο Νικήτας Κακαλαμάνης που πάει για εντυπωσιακό φίνις.
Ο Καμίνης ξεφουσκώνει μέρα με τη μέρα γι΄αυτό και άρχισε τις επιθέσεις, ενώ ως τώρα εμφανίζονταν δήθεν ήρεμη δύναμη μια και το Mega είχε φροντίσει να του κάνει μια άνευ προηγουμένου προεκλογική εκστρατεία.
Έλα όμως που πλέον βουλιάζει ενώ και τα ποσοστά του Σπηλιωτόπουλου δεν ξεπερνάνε το 14%.
Όπως όλα δείχνον στον δεύτερο γύρο θα βρίσκονται ο Σακελλαρίδης και ο Κασιδιάρης.

Υ.Γ.
16 και σήμερα

Υ.Γ.2
Δεν αξίζει να απαντήσουμε στις φαιδρότητες του γραφόντος καθώς μάλλον ήταν υπό την επήρεια διάφορων ουσιών.