Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

Γρηγοράκος: "Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τα..... 3%"

Την πραγματική εικόνα κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ έδειξε με νέες δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Μετά την εξωφρενική του δήλωση ότι η Ελλάδα θα μετατραπεί σε Ουκρανία εάν δεν ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ(!) ο Γρηγοράκος επανήλθε λέγοντας ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ λάβει 3% ή 4% τότε θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Για την ακρίβεια ο … ουκρανολόγος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι: « Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%. Πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει θέμα ηγεσίας αν πάμε στο 4% και στο 3%;», ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι «θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και.....
μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν θέλει ο λαός; Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απαξιωμένοι».
Σε αντίθεση με τον υπερφίαλο Βενιζέλο, ο Γρηγοράκος κατεβάζει τον πήχη των εκλογικών προσδοκιών του ΠΑΣΟΚ. Από το 10% του «Ντούτσε» ο βουλευτής «βολεύεται» με κάτι παραπάνω από 4%. Συν τοις άλλοις, ο Γρηγοράκος άθελά του (;) δίνει και το πραγματικό ποσοστό, το οποίο έχει το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή, δηλαδή γύρω στο 3%.
Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε ορισμένα από τα λεγόμενά του. Όπως π.χ. το ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν «και μια αξιοπρέπεια»! Ποιος την έχασε την αξιοπρέπεια για να την βρουν στο κόμμα που έκλινε τις λέξεις κλέφτης και απατεώνας σ’ όλες τις πτώσεις και κατέστρεψε την Χώρα; Το πολιτικό αυτό πτώμα δεν πρόκειται να βρει ούτε την ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα τον οριστικό ενταφιασμό του. Αυτό το γεγονός, όμως, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο όλοι εκείνοι οι πασόκοι που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα για την εξυπηρέτηση των φτηνών κομματικών τους σκοπών. Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τα όσα έπραξαν σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.
Όσο για την «Ελιά» αν το μόρφωμα του Βενιζέλου ονομαζόταν «Κελιά» θα ήταν πιο σύμφωνο με την χρόνια εγκληματική δράση του σε βάρος των Ελλήνων…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών