Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

«Δημοκρατικό» Debate για το Δήμο Αθηναίων: συμμετείχαν όλοι, πλην του νικητή, Ηλία Κασιδιάρη

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα το θέατρο του παραλογισμού, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου αφενός να αβαντάρουν τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου και αφετέρου να φιμώσουν τον υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής για το Δήμο Αθηναίων, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Ντιμπέιτ λοιπόν διοργάνωσε η καθεστωτική ιστοσελίδα news247 με τους υποψήφιους για το Δήμο Αθηναίων, το οποίο ήταν τόσο δημοκρατικό ώστε να συμμετέχουν άπαντες εκτός βεβαίως εκείνου τον οποίο θα στηρίξουν μαζικά και φανατικά οι Αθηναίοι πολίτες: του Η. Κασιδιάρη.
Ως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το....
στημένο πανηγυράκι αναλώθηκε σε προεκλογικές φανφάρες δίχως κανένα μετεκλογικό αντίκρισμα, ή αλλιώς σε πλειστηριασμό υποσχέσεων και φρούδων ελπίδων.
Η δικαιολογία των «δημοκρατών» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας για την μη κλήση του συναγωνιστή Κασιδιάρη στο ντιμπέιτ, είναι «αφοπλιστική»: ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης δεν συμπεριλήφθηκε στο βίντεο, καθώς εκκρεμεί δικαστικά η ποινική του δίωξη!

Παραδίδουμε τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα του Καθεστώτος στην χλεύη των Αθηναίων πολιτών και του Ελληνικού Λαού εν γένει!

Οι ψεύτες και οι κλέφτες θα λάβουν την απάντηση του Λαού μας, την Κυριακή 18 Μαΐου. Μέχρι τότε ας συνεχίσουν να βγάζουν «τίμια» το ψωμί τους, εξάλλου «δημοκρατία» έχουμε!

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να κάνουν, έρχεται η άλλη Κυριακή.. Το χρόνο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ κι χρόνος κυλάει ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.. Και το ξέρουν.. Γι' αυτό είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ τόσο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών