Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή... Πανελλαδικά τρίτη;!;!;!

evroekloges-xa__article

Δεύτερη δύναμη στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή!

Ιδού πως καταγράφουν τα τοπικά μέσα την ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Δεύτερη «δύναμη» στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή. Ίσως μόνο αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να μας βάζει όλους σε σκέψεις και όχι αν βγήκε ο κολλητός, ο μπατζανάκης, ο συνάδελφος στο δημοτικό συμβούλιο των Αχαρνών! Μετά την πρωτιά της Λεπέν, η ακόμη μεγαλύτερη άνοδος της Χρυσής Αυγής, όχι γενικά στην Ελλάδα (άλλωστε εμείς ασχολούμαστε με τα τοπικά θέματα) αλλά στην πόλη μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Ψήφος αγανάκτησης ή.....
ψήφος συνειδητής επιλογής, αυτό θα το κρίνουμε εν καιρώ, προς το παρών τα δεδομένα δείχνουν πως 6.664 συμπολίτες μας θεώρησαν καταλληλότερο εκπρόσωπό τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Το νούμερο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα υψηλό για μία πολυμορφική πόλη όπως η δική μας.
Ίσως τελικά νικητής σ’ αυτές τις εκλογές να μην ήταν ο πρώτος, αλλά ο δεύτερος! Κανείς δεν συζητά την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 27,13% στην πόλη μας, αλλά την δεύτερη θέση που κατέκτησε η Χρυσή Αυγή με 15,82% δηλαδή 4.763 ψηφοδέλτια λιγότερα από τον πρώτο, ενώ η ΝΔ έρχεται τρίτη με μόλις 678 ψηφοδέλτια διαφορά! Το ΚΚΕ σταθερό στο 7,65%, ενώ την ανατροπή έκανε στις Αχαρνές και το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» που κατάφερε να τερματίσει πέμπτο στην κούρσα με 7,65% δηλαδή 2.542 ψήφους. Από εκεί και πέρα η ΕΛΙΑ έφτασε το 5,42%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το 4,35% και το ΛΑΟΣ το 3,39%. Τα υπόλοιπα κόμματα «κονταροχτυπήθηκαν» ανάμεσα στο 2,1% και 0,06% .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών